SORLIG SOM IN I ***

Jag gråter fortfarande, även om filmen är SLUT!

Det handlar om en kille, Ryan Reynolds (heter Paul i filmen) som vaknar helt plötsligt upp i en trälåda begravd under marken mitt i öknen i irak, Han hittar en påse i lådan han ligger i & där i finns det en mobil, Sprit, Lampa, Skaka lampa & En tändare. Han börjar med att ta upp mobilen som är på något arabiskt språk, Men ringer 911 & dem är helt dumma i huvudet som inte fattar någonting.

 

Sen ringer han vidare, Tillslut får han hjälp & kommer fram till nått FBI som tänker hjälpa honom. Sen är det ett nummer på hans mobil sparat, så han ringer upp det & det är ett par terrorister som kräver först 5 miljoner, annars kommer han att dö i den där lådan. Sen dör hans kompis av samma terrorister, han fick en film som dem skickade till hans mobil. sen börjar batterierna ta slut osv..

 

Sen bombar FBI hela Irak typ. I slutet så ringer FBI när hela lådan håller på att gå sönder & fylls med sand & han har get upp hoppet när FBI säger att dem är på väg & vet var lådan är ngnstans. Lådan är 10 cm ifrån att fyllas med sand, när det är ca 5 cm kvar så säger dem ''Håll ut, vi ser lådan, vi gräver! vi ser den nu!...'' Sen blir det tyst etttag & så säger dem ''Omg, Vi är så lesna, Det är Mark White.. Vi är så lesna Paul..'' Mark White var någon annan som hade blivit begravd som honom. Fast för 3 år sen.. Så han är död. Sen blir allt svart & så hör man bara en röst säga ''Vi är så lesna Paul..'', Dem hittade fel kille, Så han dör rädd & trodde att han skulle få leva i sista sekund..


Kommentarer
Postat av: Huppe

...

Verkar vara en rätt intressant film, även om du förmodligen har fel på i princip all fakta. Till att börja med skriver du "nått FBI". FBI står för Federal Bureau of Investigation och det finns bara ett och de har befogenheterna eller resurserna för att bomba 437 072 km² land...

För det andra; terrorister skulle aldrig kräva ut en lösensumma för en gisslan, eftersom det går emot hela idén med terrorism. En terrorist vill förändra med våld, inte kräva.

För övrigt kan jag säga att det var 0.11146496815286625 felstavningar/särskrivning/onödiga versaler/onödiga skiljetecken etc. per ord:)

Annars fin blogg.

2011-01-05 @ 04:44:19
Postat av: Malin ♥

fett sorlig :( ♥

2011-01-05 @ 12:39:50
URL: http://mbfb.blogg.se/
Postat av: Leonieee

HAHA, "huppe" du kan tagga ingen vill ha dig här sluta lek fucking svenska lärare vem tror du du är? kommer och rättar henne och säger hur hon ska skriva hon skriver som hon vill bry dig inte om hennes stavfel.



Gumman du förklarade skitbra, ska se filmen den verkar skit sorglig! Älskar dig, vi får ta och ses snart!<3

2011-01-05 @ 23:41:08
Postat av: Anonym

Haha eller så lär hon sej bara att förklara bättre?!

2011-01-06 @ 20:29:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0