Ny-År

Idag är det Nyår, Vi ska inte göra ngt spec. Kanske smälla ngn raket elr ngt liknande..
Jag skulole igentligen träffa CW & Milli idag, Men jag har så sjukt ont i mitt huvud & hals, Så jag pallar verkligen inte. Knappt att jag orkade ställa mig ur sängen fan! Anyways.. Jag hoppas på att Sol är inne på Msn, För att hon & jag har nämligen installerat ett nytt Drak Spel, som heter Isataria. Man är en drake & blabla.. Verkade skit roligt ändå! Ska få kontakt med henne nu, KYSS! (Inlägg kommer sen om Nyår!)

vakeen!

Nu är jag vaken, Ska fixa lite frulle!
Kommer med ett bra inlägg strax, för jag är fett hungrig nu & ska göra frulle. Blir väll typ någon macka elr ngt liknande, Ikväll äre Nyår, ni ska få ett spec inlägg för det med såklart! Kmr straax.. Kyssen!

FÖRLÅT!

Jag måste verkligen gå & lägga mig nu.. Så vi hörs imorn! Jag svär, Okej? Kyssen!

HEMMA!

Nu är jag hemma ifrån Gävle med min farsa, Det tog 2 & ½ timme att åka hem...
Fast nu är jag hemma & tänker blogga så mkt som möjligt, för min status har gått ner lite grann. Men den kmr säkert att gå upp strax! När jag var i Gävle så kollade jag & pappa på bio, vi såg Narnia i 3D, Fett bra ändå! Sen fick jag ett Headset för att kunna snacka med sol på Msn, Min förra gick ju sönder! Skiit bra, Men nu ska jag käka ngn frukt elr nått.. Kyssen!

Men palla

Jag trodde att min kusin kunde vara snäll & blogga lite, men tydligen inte.
Jag sitter hemma hos pappas polare, han bodde nära hotellet. Så fick jag låna hans dator medan dom håller på att fika. haha, När v kmr t hotellet ska vi kolla på film, 2 skräckisar & south park, sen ngn komedi film! skiit kul.. om ngn kan blogga åt mig skule det vara SUPER! ska käka kakor & kolla south park.. Kyssen!

fuck it!

Jag ska t min pappa i 2 dagar nu, Ska se om någon kan gästblogga!
Vi ska sova på ett Hotell uppe i Jävle, & där finns det nog inga datorer. Pallar int dra upp hela min dator dit, Den är inte bärbar. Anyways.. Ööh, Hoppas att någon kan gästblogga lite då! Corinne, Simona, Leonie, Milli.. Snälla, ni måste hjälpa mig! Bara i 2 dagar..! Jag ska dra strax, såå..aah, Nu fick ni ett sista inlägg av mig!
VI HÖRS OM 2 DAGAR ANNARS DÅ!
Kyssen..
.
Jag & Cooling på bild..

Hemma hos mig så äre..


Vaken,

NU ÄR KUNGEN VAKEN!  Nää.. jag driver..
Haha, Men det skulle vara rätt schysst att vara en kung, Då har man grymt mkt pengar & annat shit! Måste skynda mig med inlägget, för jag ska nämligen blogga på Leonies blogg oxå. Hon är ju i Thailand, palla slösa bort dagen på bloggen då.. Då vill man ju sola, Bada, äta glass, gå på resturang, tare lugnt, Ni vet. Aja, vi hörs på den bloggen nu, Kyssen! Klicka här, elr på bilden för att komma t Lelles blogg!

Här är MIN bästa vän, Visst kan man inte bli snyggare än hon?

haha



Fan vad jag hatar..

Folk som blir sura på en utan att ha en jävla bra anledning? Man kan ju int bli sur på någon utan att man har gjort något, Visst har jag rätt? Så grymt omoget, T.e.x Sven. Helt plöstligt blir han sur på mig, Jag fattar int äns varför? Töntaaar.. Skit det samma, Om han ska vara min kompis måste han skärpa sig, annars kommer jag aldriv vilja se han igen! ;)
Förlåt att jag skriver allt det här, Men blir bara så jävla sur!

R-I-T-P-L-A-T-T-A

Jag fick en Ritplatta igår & massa annat, palla int skriva allt.. :P
Jag har alltid velat haft en Ritplatta, för jag älskar ju & rita.. Mobbas inte! & den är lika stor som min kudde, & dem kostar SKIT MYCKET. Men jag ritar fett bra på en här, Det tog ungefär 2 - 3 timmar för mig att bli van, Men nu kan jag helt perfekt! Yeah! Sen fick jag Smink, Kläder, Bio kort (Har 2 nu), Massa pengar, Bad saker, Godis, Hårspray, Skor osv.. Allt var helt bra. Hah, Min storebror fick vara Jultomten, Tess Blev glad.. Men Thea sprang iväg & blev rädd! haha. Ska rita lite nu, hörs sen, Kyssen! 



GOTT NYTT JUL!

GOD JUL ALLA BLOGGLÄSARE!♥
Hoppas att ni kommer ha den bästa Julen någondin, Själv så sitter man & lyssnar på Sean Banan, ''Gott nytt jul''. Tess & Thea står & dansar, & jag har fixat klart mig innan gästerna! Mamma har dukat upp bordet, det är Jätte juligt! Ni kanske får lite bilder av vårat firande sen! Nu måste man vara social mot ungarna & hjälpa mamma!
KYSS, JAG ÄLSKAR ER!

Typ trött?

Jag vet inte varför jag är så trött nu.. Imorn är det Julafton! Då ska ni få ett jääätte fint inlägg, Som julklapp;)
Kyssen!

Design t Leg..

Håller på med design t Leg, Så vi får höras sen! Kyss

DATAFÖRBUD?

Jag fick Dataförbud i morse för att jag var så ''kaxig'' mot mamma.. -.-
Fast jag har fått den tbx för att jag städa osv, Har haft jätte ont i mitt huvud idag, så har mest vilat & kollat på Jul-filmer tsm med mina småsyskon, Haha. Strax ska vi käka, & imorn är det Julafton! Då ska Harouns föräldrar komma hit, Mormor, Ebba & kusinerna, Tariq & åsö! Fett roligt ju, Då ska vi kolla på Kalle anka som vanligt, det är ju tradition! Mobbas inte.. Ska gosa med min fulaste katt Simba nu, Kyssen!

HAHAHAHAHAAH, KAN NI GISSA VILKA? (3 år sen) ;)

Förlåt för no update!

Min dator laggade sönder  allt, Var tvungen att ba stänga av hela skiten.
Jag var med Milli, Gav henne min Julklapp.. Inte världens bästa, Men det var någonting iaf! Det jag gav henne var..
•En plopp påse 45:-
•En monster 20:-
•Extra drops 15:-
Fast jag köpte fel Monster, Hon hatar BLÅA. Såklart så köpte jag en blå, Så vi gick tillbaka & bytte t en grön ist! Sen köpte jag 20 st klubbor, Sen fick jag min lilla julklapp av milli för 20:-, Det är som små pulver saker, I LOVE THEM. Imorn skulle hon träffa Jakob Haro Stål, Så jag ska lämna dem ifred!;) Nu ska jag spela The Sims 2. Kyssen!
.
Ploppen jag köpte såg ut såhär:

Städa städa..

Mamma har tvingat mig & William (Storebror) att städa hela lägenheten!
Fett irri, Jag som ska ut med Milli strax! Fast vi har bestämt att vi skulle ses efter maten ist, Strax ska jag ut med min Katt Simba. Han är grymt hårig, Drf måste jag kamma hnm galet mkt! Btw, The Sims 2 är klar nu, Har spelat skit mkt! Haha, Sen på Happy Pets har mina Marsvin skaffat en liten marsvin bebis, Ur gulligt! Måste bli klar med att städa.. Kyssen!


Tråk dag..

Har haft en liten tråk dag idag, Men imorn ska jag träffa Milli sötnos. kul, kul! ;)

Jag kollar på South Park just nu, & min syrra lackade sönder på mig för att hon tyckte att jag var ''bitchig'' p.g.a att hon stog & ljög om att jag int skulle träffa en barndomsvn, Hon heter Carro. Då blev jag sur & sa ifrån, sen sa hon ''Jag kmr att ge dig ÄRR för livet, jag lovar blabla..'' Inge bra syrra, nej jag vet. Ska fixa ngt gott att äta på, Pussen!



JULLOV ♥

♥JULLOV♥

Nu är det Jullov, Jag gick hem efter det, Hade jätte ont i mitt huvud. Skulle igentligen träffa Joseph, Men han svarar int när jag ringer elr messar, så.. . Imorn ska jag träffa min Bebo Milli, Saknat henne länge nu! Fattar ni, om 3 dagar är det Julafton! Det är ju grymt bra, Hoppas att jag får vad jag har önskat! Mamma skriker på mig nu, Skit kul.. Skriver strax, Pussen!





Morning!


Lindén

Är hemma hos Tim med massa, Palla int skriva allas namn! Nu ska vi geeka COD. Jätte roligt! Hör sen, Kyssen!

Nu taggar jag t Lindén..

Jag ska typ hem t Lindén med några, Vi ska spela COD. Vi hörs typ hemma hos han / sen, Kyssen





Snaart e du min!


@ Home

Hemma ifrån skolan, Var ute med några polare & chilla! ;)
Yess, Ska strax ut igen efter maten. Tror att jag ska träffa Tim Lindén, fett länge sen. Saknar han fett mke, Han & jag var tsm föruut, hahah! Nu vet ni lite om min dag, Ni får mer inlägg senare ofc.. För nu vill jag vila, är så grymt trött!:P Pusseen!
Gammal bild på mig & mira :)

Vakeen

Vakna, Äta, Sminka, klä på mig, Klar. ;)

B-R-E-J-K x4

Yes, jag har köpt 4 Brejk! Så besatt är jag i dem.. ;)

Playing Happy-Pets!

Nu spelar jag Happy pets som jag int har gjort på ungefär 1,5 år nu! ;)
Haha, jag älskade det här spelet förut, Jag loggade in på det minst 7 gånger om dagen elr ngt sånt! Jag var typ besatt? Nu måste jag hjälpa mamma med maten, Fett tråk.. Vi hörs efter, Pussen!



Wake up call

Vaknade nyss med världens längta av att fira Nyår med Milli Sötnöt! ;)
Det är inte heelt bestämmt att vi ska göra det, hon kanske ska t sin pappa, Jag kanske ska t Sol. Men om det blir så att båda är hemma, ska vi göra det! Fett roligt, Milli & Jag har alltid fett kul med varandra, Jag & Sol med ofc, Men jag har aldrig firat med Milli sötnos!:P Ska käka frulle, Pusseeen!


Älskar dig Milli! ♥

The Grinch

Kollar på ''The Grinch'' med familjen på 3:an, Så vi hörs strax.. Kyssen!

Milli uriona ♥


B-R-E-J-K


Ny design! Igen..

Yes, jag har en ny design nu. Klicka på F5 för att kolla in den!



Sjuukaste drömmen!

Haha, Jag drömmde fett rolig dröm, Den var ju grymt cool oxå!  ;)
Kolla, För länge sen drömmde jag om att jag & Jossan skulle möta upp Tim Lindén på en Perrong, Då gick vi t perrongen & mötte hononm. Nyss i min drömm, så gick vi på samma perrong med Tim & jossan bah ''Haha, Saga minns du när vi gick här förut!'', Sjuukt coolt! Hah, Ska göra frulle, ses. Pussen!



Bad Update! Förlååt..

Har tänkt på saker & så, känner mig lite deppig.. har jag blivit ''På G'' med en ny kille!
Han är sjuukt fin, Jag svär. Ni ska se han, Kan säga hans namn kanske i ngt annat inlägg, men int just nu, För att jag venne om han vill det! Statistiken har stigit lite  & jag måste bli bättre med mina updates, right? Men nu ska jag Messa med min Babe, Vi hörs sen, Kyssen!

ont..

Jag har fett ont, Mensvärk.. Venne om jag pallar vara i skolan hela dagen.. :(
Mira ska ha sina pengar, Så dem måste jag ge tbx. Sen efter skolan skulle jag igentligen hänga med Claudia, Linda & Jackie för att träffa massor av söta killar! Fett nice, Vi hörs sen/imorn. Pussen..

Ledsen..

Jag är lite ledsen just nu, Så att bloggar lite sen/imorn, Har saker att tänka på.. Kyssen

Med Jackiee!

Är hemma med Jackie nu, ska vara Social! ville bah att ni skulle veta det.

T-r-ö-t-t

Jag vaknade kl 07.00, Är sjuukt trött. Måste fixa mig nu, innan jag somnar fan..

Josefa Knaasbarn

Klicka på bilden.. ;)

Hemma!

Ska strax käka osv.. Var nyss med Milli, Vi gick typ bah runt & så! :D
Jag var med Milli bitch idag;), Vi köpte klubbor & snackade med främlingar, Det var fett rooligt! Vi stog inne på södra & as garva, Alla typ glodde på oss? Sen kom Edwin & hans polare, dem var fett fega/Rädda, Så dem ba gick förbi. Töntaar, Men vi gjorde int så mkt, p.g.a att jag sluta så sent. Jag måste fixa med käket.. Pussen!



Vakna för en timme sen..

Jag ska sätta på mig kläder, sen är jag heelt klar. Måste skaffa en mössa..
Jag vill ha en sån här Svea mössa, Sol har en sån. Den kosta 200:-, Ganska dyrt för en mössa lixom.. Men den var ju grymt cool! Lägger ut en bild där nere. Idag ska jag träffa Milli Bebbis, Vi ska väll hänga med Killar as usual!;) Fett rooligt, men vi får höras sen/i skolan.. Kyssen!



GODNATT! typ..

Ska kolla på film, dusha osv.. hörs imorn! Kyssen

Fuck it..


F5

Jag har en ny Design, Klicka på F5!
;)

Dagens fråga..

• Tycker ni att jag skriver tåkiga saker? Skriv exempel på grejer som ni tycker är roligt att läsa , som jag ska skriva på min blogg!

Statistik Paniik!

Min statistik är riktigt låg just nu, Vart har ni läsare tagit vägen.. Kommentera om ni vill att jag ska skriva roligare saker, Skriv några exempel!

Stannade hemma..

Glömde säga t alla sötsaker att jag faktist stannade hemma iaf.. :(
Jag kunde knappt ställa mig upp, Kollar på Green street Hooligans just nu. I love that moovie, Fast det visste ni ju redan, right?;) Ska få Haroun att installera The sims 2, Alla expansioner! Hihih, Är fett sugen på att spela det. Kyssen!

Skola = Booring..

Jag ska strax tagga t skolan, Jag vaknade kl 07.36, Brukar vakna kl 07.00!
Idag ska jag vara med Leonie, Om jag int går hem ifrån skolan p.g.a min mensvärk. Det känns som att jag ska spy faan, Hate it! Anywayss.. Ska bli klar! Pusseen! 

Hemma, Strax ut! :P

Jag ska strax ut med Stoffe, Milli & Gurra. Vi ska hem t Kalle, Chilla med ngn film elr så..
Vi får se vad som händer där borta, antagligen blire roligt! Jag var där nyss med bara Gurra & Stoffe, Milli är tydligen nere & köper pizza, Gott gott.. Nej, men ska nog möta upp Gurra först, Sen Milli & stoffe, Sen taggar vi t Kalle balle!
.
JAG HAR FÅTT KONTAKT MED EN DAGISPOLARE! Det var grymt länge sen han & jag sågs, Han har förändrats heelt! Det ska bli grymt rooligt att få träffa honom. Venne riktigt när det blir, Men ska försöka i veckan! Amagaad, Tänk att det har gått 10 år sen han & jag sågs sist, Hel sjukt.. Ska fixa mig & så, så.. Pussen!

Lugn Månda..

Ida slutade jag kl 10.50, För spanskan var inställd! Fett nice..visst? ;)
Ville bara hem, Har otrolig mensvärk. Fuck it! Lyssnar på Sean Banans nya låt, Älskar hnm, Han e grym ju. Imorn ska jag träffa Lelle, Vi ska flumma sönder.. As usual! Hahah, Det var rätt skönt att ba komma hem ändå.
Men sen ringer såklart Gurra & Stoffe som säger att jag ska komma hem t dem, Så ja ska dit typ nu, vi hörs.. Kyssen! 






Lucia ♥ Leonie

♥Leonie & Lucia♥

Först måste jag få skriva om Tråkiga Lucia.. Vi ska strax äta Lussebullar & Kolla på Lucia-tåget som ska sjunga typ, Jätte roligt! (Inte..) Nu kommer den roliga nyheten, Elr.. Nyhet för er som int vet! Here it comes...

Leonie Drake Haggart Blir tonåring!
Yes, Leonie fyller år idag! Hon blir Lucia & Tonåring, Hoppas att hon får det bäst idag. Det är int lätt att vara tonåring ska du veta Lelle, Haha! Men hoppas att du får det du önskat & slutar tidigt elr ngt sånt.. Min present ska du få på fredag, Jag tror att du kommer att gilla den! Vi har så grymt mkt Minnen, Våra tider har seriöst varit bättre än alla andras! Vi har haft grymt roligt ihop, Alltid när vi var med Knut, Elr kyrkogården, Amgaad!! Mini & Tito, Dem 2 kommer jag aldrig att glömma, Elr på kollot.. När vi skulle förbi fönstret & ledaren kollade typpå när vi försökte gå förbi hans fönster! Hahaha, Garvar alltid när jag tänker på dig & mig, Om jag skulle beskriva hur mkt jag älskar dig, Skulle mitt liv redan varit slut när jag kommit till halva längden. Jag älskar dig, du måste fatta det Biaatch! Vi måste ses mera, Innan det är försent, Ingen ska splittra oss! Nevaa, I LOVE YOU! Måste bli klar nu, Hör sen KYSS PÅ DIG LELLE!

Vill du göra skitungen glad?
Klicka på bilden & gratta henne! ;)

Slutar tidigt imorn!

Imorn slutar jag kl 11.50, Har inga speciella planer. Antagligen så är jag med Julia & Alina! ;)
Lelle har int ätit klart & hon bor i hornstull, Så vi ska ses på onsdag ist. För jag får bara vara ute t kl 22.00, Så vi hinner typ inte med någonting.. Men nu vill jag äta Lussebulla, vi hörs. Kyssen!
.
Jag älskar dig Sol wallin, Du är obeskrivlig. Hoppas vi ses på Jullovet! :D

Rubrik
Jag skulle igentligen ha träffat Milli idag, Men hon skiter ju i & svarar?
Men hon ska int förstöra min söndag, så jag rinde Lelle ist. Vi ska träffas efter hon har ätit, Vi ska väll gå runt & köpa ngt, Haha.. Vi får väll se vad som händeer! Mer bilder/inlägg kommer sen, Kyssar & Kramar! 

Gammal bild på oss, Sötisaar! ;)



Lussebullar!

Nu har jag bakat Lussebullar, smaka mkt på degen, Den var jätte god ju!
Idag ska jag vara med Milli, Int just exakt nu kanske, men lite senare! Jag sitter fortfarande i Pyjamas & helt osminkad. Men sen ska vi träffa Gurra & Tristan typ, Elr så var det ngn annan. Ska bli chill, men vi hörs sen. Kyssen!

Awoken!

Yess, Jag är vaken, hinner med ett kort inlägg! ska nämligen baka Lussebullar, så ni får det mer sen.. Kyssar! 

Yeah, South park!

Kollar på south park kl 3 på natten, Haha! 


Börjar ni bli liite trötta på den här bilden nu eller? ;)



Hemma, Med G.S.E ;)

Haha, Nej inte riktigt MED dem.. Men jag kollar på Green street Hooligans, YEAH!
I love that Movie, Den äger allt & alla! Har fått så jävla mkt mod av den filmen, Jag älskar den grymt mkt. Men nu vill ni säkert veta about my day! .. Ja, Jag var med Milli, elr jag slaggade där.
.
På morgonen vaknade vi av att Gurra & Kalle kasta snöbollar på Millis fönster, Hennes katt blev fett skraj! Så tagga vi hem t Kalle, Kolla på film & sen gick vi ut osv.. Rätt tråk dag, men helt OK. Jag & Milli mobbade sönder Gurra ofc, Haha! Vi hörs, ska göra glass! Kyssar..  

Visst är dem här 2 dem coolaste..! 1* :P


Med Milli!

Shofaan, är med Milli, Kalle & Gurra, Hemma hos Kalle, vi hörs vi ska ha KUL! x)



Bildbomb..

Gurra & Knut tagga nyss hem, Nu sitter jag & milli o har.. FLUMM! Palla int beskriva kvällen, elr jo.. Vi var på Donken Hemma hos Knut osv.. Här kommer massor med bilder!





























Är fett trött, vi ska kolla på saw1, saw3 & sen ngn med Jim carrey..

Going out!

vi ses sen, ska träffa Gurra Milli & några andra, PUSS! 

Hemma ifrån Skolan!

Nu sitter jag hemma, Kollar på Green street hooligans. Ska träffa Milli efter maten!
Som ni redan vet kommer jag att kanske slagga hos Milli, & ni vet det där om att börja på södermalmskolan? Det kmr inte att hända.. Dem sa ''Men tyvär, Vi har grupperna såhär. Så det går int, blabla..'' Jävla f*ttrektor, Hon suger. Men jag ska iaf byta klass, Det ska bli fett skönt, elr på 1 sätt. Slipper 2 falska, Men förlorar många äkta. Nu vet ni! Mer inlägg kommer sen, med bilder, Pussaaaar! 

Love u readers! ;)


Olalaaa!

Måste tagga t skolan om 5 minuter, ska hjälpa Tess med ngt nu.. Vi hörs kanske i skolan! Man vet aldrig.. ;) 

Jag är vaken!

Nu sitter jag & sminkar mig, har jätte ont i huvudet men taggar t skolan iaf! ;)
Idag ska jag vara med Milli, Det blir nog slagg hos henne. Då ska vi vara ute med olika folk, Flumma & så. Det ska bli fett kul, & idag pallar jag int platta mitt hår så att jag har uppsatt, Måste sluta slita på det hela tiden! Måste bli klar, vi hörs sen, Pussar!

@ HOME!

Jag var nyss med Milli Uriona sötnos, Vi ska ses i helgen igen, Blir slagg ofc. :P
Först var vi hemma hos mig & jag skulle äta, Sen tagga vi hem t henne för att hämta pengar t Donken. Då fick jag hälsa på hennes urgulliga katt! Hon är typ vakt till den över helgen, Den är typ 5 månader gammal, Skiit söt! Sen på donken flummade vi sönder, Så gick vi t södermalmskolan i typ 10 minuter & bara gick runt! Imorn ska vi ta massor av bilder, så då får ni se vad vi gör iaf. Ska ta ett bad, sen kolla på en film! Vi hörs, Kyssar!
.
Gammal bild på Jossan, Freja, Mig & Andrea! ;)

Chilla galet, ja lovade visst? ;)

Visst sa jag att jag skulle göra ett inlägg i skolan, Nu sitter jag i datasalen med Alina, Julia, Moa & La biba. Jag ska skriva ngt jävla skit på ''Active Inspire'', Det är om Indien.. Måste fortsätta med det, vi ska vara klara tills imorn. Kyssar!


Taggar t skolan nu!

Vi hörs efter elr i skolan, Pussar! 

tröött..

Jag är skit trött nu, kolla mitt inlägg där nere. Ska kolla på green street hooligans, sen sova. (& smeta in brun-utan-sol) :) Pussar!
Jag älskar er!

Bad Update! Förlååt..

Förlåt gullungar att ni fick en dålig uppdatering, Jag har fixat ny Design! klicka på F5.. ;)
Kom hem ca kl 18.10 ifrån att vara med Alina & Julia, Först tagga vi till Donken, Där vi flummade sönder! Serri, jag kunde int sluta garva! Vi köpte glass & Julia åt lite, Sen taggade vi bara runt lite vid RINGEN. Så ville Julia att jag skulle visa vart ''Brun utan sol'' Fanns någonstans, Visade på Åhlens, Den e fett grym ju! Nu vet ni om min dag, Älskar er Julia & Alina, Kärlek till er cheyer! Imorn ska jag träffa Milli babe, Ska cheka på south park, såg nyss Green street hooligans igen, Gråter alltid på slutet..:( iaf tårar, Pussar!
.

Tandskit..

Strax ska jag dra t tandregleringen, Där ska jag spänna min fkn tandställning. Men den ska bort i januari! Kollar på green street hooligans nu, Älskar den filmen. Pussar!

Gse's Låt:
I'm Forever blowing bubbles, Pretty bubbles in the air.
They fly so high, & reach the sky.
But like my dreams they faid and die.
I'm forever blowing bubbles, Pretty bubbles in the air.
UNITED!!  UNITED!!  UNITED!!

Chatt, chatt & chatt!

Yeep, chattar med Jonte fortfarande. Vi har blivit fett tighta & så, Vi hörs strax! Pussaar..

HEMMA!

Nu sitter jag på min stol, Chattar med Jonte & Elli & är heelt slutkörd..
I skolan var jag så grymt trött, iaf på slutet av dan. Fyfan, Jag måste sova mer om kvällarna & kanske gå upp liite senare. Skönt att vi börjar kl 10.25 imorn då! Ska fortsätta chatta med sötnosarna, ses sen! KYSS

<3

taggar nu! GREEN STREET HOOLIGANS

Taggar strax..!

Ska strax tagga t skolan, Kollar på GREEN STREET HOOLIGANS! Omg, Pete & Matt, I love u! 

TRÖTT!

Går & lägger mig nu, why? Don't ask.. Lalalalaaaa, I wanna be a HERO, Good Night..!

Aaw, Gullunge = In love!

Jag älskar när killar visar sina känslor på det här sättet!
Sitter & chattar med J****, Hemlis.. Han har känslor för en tjej som är så jävla fin, Dem passar riktigt bra. Vi snackade i tel i skolan ida & allt, AAW! Han ba sa alla sina känslor för henne, Jag älskar när ''Badguy'' till killar gör det, Ni får inlägg senare.. Ska fortsätta med mitt! PUSSAR!

Allvarligt nu..

Det här är den mest finaste tjejen på hela jordklotet, Jag är helt allvarlig. Jag har aldrig sett en finare person i hela mitt liv, Kolla på den här bloggen, ni kommer att smälla av. Jag lovar & svär, hon är en av dem finaste jag har sett i hela mitt liv, Skulle kunna DÖDA för det här utseendet!
KLICKA HÄR, ELR BILDEN!

LIKE A G6 

Hemma & Kall..

Nu är jag hemma, Vill bara lägga mig i ett varmt bad.. Jag fryser ihjäl, känner mig lite dålig oxå, Men skit i det! Man vill ha bra betyg & annat skit ju. Ska fixa lite grejer, U knooow.. Vi hörs efter. Pussar! 



Skolan igen.. Blää

Fan vad jag är trött, Jag somnade runt 3.30 igår. Kollade på Green Street Hooligans!
Pete & Matt är dem snyggaste som finns i hela jävla filmen, & jag grät igår när Pete dog! Jag rekomenderar den här filmen till 100%, 10/10. Vi hörs, måste dra.. Pussar! 

GODNATT! typ..

Ska kolla på ngn film, hörs imorn!

Snackar med Solis!

Nu sitter jag & snackar med Namilia (Sol..), Vi ska strax sätta igång att spela vårat spel Maplestory! 



MORGON!

Nu har jag vaknat, elr ja vakna kl 12.20 av att mamma köpt pizza! haha.. Inlägg kmr sen! ;) ♥

Filmen ska på om 5 minuter!

Heej, Filmen ska på om 5 minuter.. Var tvungen att fixa lite saker, men den första ska gå på om 5 minuter iaf!
Först ska jag se:
Saw4
Nästa jag ska se :
Cabin fever 2
Vi hörs sen Maybe.. Pussen!

Typ, Godnatt?

Ja ska väll typ gå & lägga mig sen, Ska kolla på 2 filmer, Först Saw4 & sen Cabin Fever 2. Vi hörs kanske senare. Pussar! 

Dagens fråga..

Ska jag ska göra en Jul-Design, som Leonie har gjort? Jag tkr att den blev jätte mysig!
Då kommer jag bara ha den under Julen, Inte julafton, Men så länge som julen är. Då kommer jag att ändra allt, Sen kommer jag ha ett litet Jul-Frågor, Olika frågor som handlar om Julen! Pussar! 

KLICKA F5!


Olalaaaa! ;)

Nu ska jag äta glass, dricka coca coola & lite pepparkakor! Har ordnat till det lite mysigt nu, ska kolla på en film samtidigt oxå, Haha! Jag gör liite roligare inlägg senare, alright? SES SENARE SÖTNUUSAR!

Just nu!

Nu ska jag äta, gör inlägg senare!♥

MÅSART KULOR

HAHA! Jag fick nyss reda på att dem kallas Måsart Kulor, dem är klara om ungefär 20 minuter! ♥

Jag är vakeen!

Jag kanske vakna för 20 minuter sen, men skit i det, Jag är ju här.. Elr hur?;) ♥
Jag ska typ hjälpa mamma & dem att baka några ''Mårten gubbar'', Jag har ingen aning om vad det är. Haha, Mårten.. Det är ett lite konstigt namn på en bakelse tkr jag! Idag ska jag träffa Valle, Jag venne vad vi ska göra riktigt, planka in på någonting, Vi får väll see! Olalaaa.. Nu ropar mamma på mårten gubbarna, vi ses..

100 år senare..

Nu håller jag på att OM-INSTALLERAR wow igen.. ♥
Ja, jag håller på att installerar spelet igen, för att jag trodde det skulle fungera med privat server osv.. Men det gjorde det inte, så jag ska spela med Amir på Vaishji elr vad de hette, De ska bli nice, då kommer han hjälpa mig lvla! Vi ses, måste stänga av allt så den får ladda..





BAD UPDATE!

Förlåt för en dålig uppdatering, men jag har varit upptagen idag.. ♥ ;)
Jag har varit hemma idag igen, för att jag är sjuk. Vaknade upp med världens huvudvärk Igen, Så mamma sjukanmälde mig, Vi har bakat pepparkakor, Elr ja.. Mina små syskon, Jag hjälpte bara till med Thea, sen gick jag & vilade. Jag ska få hjälpa till att göra glasyr på dem! :D
.
Asso, Alla som trodde på att jag spelade Habbo Hotell är ju dumma i huvudet! Jag drev, Jag prövade & gå in på det i 2 sek inte direkt så att jag spelar det varenda dag lixom? Det där med Wow, Vrf bryr ni er äns, Sluta skriva att jag är g33k/tönt osv, Vafan det är ett spel..? :P


Ingen fattade att jag drev ju..? Korkade ;)


Godnatt!

Jag har grymt ont i huvudet & kroppen still.. Men Ska lägga mig & kolla på Paranormal Activity med Malle balle nu (Min syrra..) Vi hörs imorn! ♥


STATISTIK = SUGER?

Min statistik SUGER verkligen nu, vad har hänt! Ni får int bara lämna mig sådär.. ♥
Jag känner mig riktigt dissad av er alla läsare nu, Det är inte många som läser idag. dem flesta kanske har varit upptagna, & kl är ju bara 20.00! Så där hade jag tur, Nu ska jag kolla om det finns något som kan hjälpa min jävla verk överallt! Hörs sen!

Jag går & badar nu btw.. ;)


Till er!

Haha, Jag har rejalt tråkigt & ont överallt.. så ni får den här av mig nu! ♥
http://tinyurl.com/29h73kp
http://tinyurl.com/29h73kp
http://tinyurl.com/29h73kp
(Nej, det är absolut inget Virus..)

Hemma igen..

Jag gick hem efter skolan, fast det var runt 9.30.. Jag har vilat jätte mkt & så, Ska fixa ngt att äta elr så, vi hörs ♥

Vaken!

Jag är vaken nu, måste sminka mig & så. Ska nämligen t skolan, Om det blir värre i skolan går jag hem. ♥

Uppe..

Ska lägga mig nu, Kollade på ''What happens in vegas'' Sjukt rolig! ;) ♥

Tbx!

Jag har fortfarande sjukt ont i mitt huvud, men jag tror ja ska t skolan imorn.. ♥
Då ska jag vara med Milli sötnosen, Vi ska väll hitta på ngt roligt! Antagligen köra vårat favorit spel på X-box, Fast inte själva då. Med Valle & Sven isf, Då kör man 4 st, Fett roligt. Jag ska välja film, vi hörs imorn elr senare!




In tha bathub!

Nu ska jag in till badet, vi hörs! Jag fryser så mkt..

Saker ni int visste..



Fullständigt Namn: Saga Josefa Ann Madelene Söderström.
Exakta ålder: 1997-07-29.
Syskon: Thea 2, Tess 5, Mathilda 17, William 19, Tias 3.
Föräldrar: Janeth 42, Michel 36, Haroun 43 (Plast-pappa).
Boende: Lägenhet.
Bor: Hallsta hammar - Pappa, Stockhom - mamma.

Längd: 168 cm
Vikt: 47,2 kg

Favorit film: How to train your dragon, Sex and the city 2 & Saw3D.
Favorit Kändis: Akon
Favorit låt: Go cops (rucka rucka ali), Don't matter (Akon)
Favorit godis: Choklad

Din bästa väns namn: Eva Milli Uriona Börje  / Tara Leonie Drake Haggart.
Ålder: 1997-01-31 / 1997-12-13
Längd: 166 cm / 157 cm
Vikt: 50 kg / 41 kg
Bor: Zinken mamma, Märsta pappa. / Hornstull mamma, Sjöstad pappa.
Boende: Lägenhet / Lägenhet.

Middag, check.

Nu ska jag lägga mig & vila, Mitt huvud & jag är trötta just nu. Ang spelet.. Den håller på att installeras, asso den 3:dje verasonen (stavning).. vi hörs sen!


H a t a - M i t t - H u v u d

Jag har nyss tagit ett bad & ska tvinga på mamma att vi ska baka Pepparkakor, Fast då ska Tess, Thea & Mathilda vara med såklart! Man vill ju int stå där mobbad med mamma..



Mitt stackars huvud!

Asso, Mitt huvud kommer att sprängas & min kropp kommer att smälta i samman.. ♥
Jag har varit hemma hela dagen & känt mig riktigt sjuk, Jag venne om jag kommer klara av att gå till skolan imorn heller, Jag vill bara söva ner mig nu. Har ont överallt.. Men det går väll över om några dagar, Vi får höras sen.



Cooling jag är..

Sunkig bild, Jag vet.. Palla int starta upp photoshop, så jag gjorde de på Paint istället! ♥
Nu äntligen ska jag pröva om spelet faktist fungerar, fett coolt!

HABBO!

Mina gulligaste läsare, nu spelar jag det sunkiga Habbo Hotell spelet! ♥
Det där spelet man spelade när man gick i 2:an, Ja. Här har ni bild på dem söta ungarna som är inne just nu i samma rum som jag! Btw, det är en tjej på Habbo som jag vill länka.. Klicka här elr under!
http://cdouni.blogg.se/
http://cdouni.blogg.se/

IM SICK!

Jag känner mig otroligt sjuk nu, Så jag stannar hemma. Vi har tydligen en läcka i badrummet..? ♥
Några män ringde på & sa att det var någon läcka i vårat badrum, Dem ringde Haroun & snacka, Så nu sitter dem & bankar sönder vårat kakel där. Mina stackars öron när dem håller på att Borrar & Bankar, Ja, Min huvudvärk kmr iaf inte försvinna nu! Mer inlägg kanske kommer sen, ska vila nu..

Körde på samma tröja idag igen!


Bloggissh!

Jag kollade nyss på Julkalendern, Verkade rätt så bra, Bättre än vad jag hoppats! ♥
Handlade typ om en Mamma & Pappa & så 2 barn. Mamman jobbade på en båt, Typ Viking Line elr ngt sånt. Pappans Jobb var att sälja damsugare, men typ alla stänger dörren i hans face. Sen så slutar dem på sina jobb & köper ett Hotell. Mer får man inte veta, Jag mår verkligen SKIT nu. Har grymt ont i mitt huvud, Men mamma tvingar iväg mig t skolan iaf.. Vi hörs, måste snacka med mamma igen..



RSS 2.0