KUNGARNA I SÄNGEN, LYSSNAR PÅ M.

Nu sitter jag och Clara kung i hennes säng, som e så sjukt jävla fittkballeknull skön. vi ska kolla på en bra film i hennes feta bio rum, med 4300 filmer. bloggar mer senare, bilder kommer upp! puss och kram

LÄNKBYTE?

passar på att köra massa länkbyten nu, och med länkbyten menar jag ett helt inlägg och skriver t.ex -Hon har en underbar blogg, ni måste klicka!- elr ngt liknande, inte bara en text? kommentera om du vill köra länkbyte med mig, har oftast över 120+ 

AKAM DANIEL HOUSE MIX.

MÅSTE LÄNKA AKAMS NYA MIX, GE DEN EN CHANS, OCH GILLA DEN PÅ HANS KANAL 


UT, UT, UT!

ska ut och träffa ella bella nu, åt nyss chokladtårta! min favorit, hihi. puss och kram 

TOVA BERGGREN LEINING?

Vadfan, står i medis 25 minuter, och väntar på Tova, men hon kommer ju fan aldrig? snällt av dig. Efter maten och tårtan så ska jag ut och träffa min bejb, Ella den bästa. om hon vill logga in på facebook någon gång.. hon svarar aldrig i luren, vilken är jävligt konstigt? anyways, jag funderar på att färga mitt hår blondt. ska jag, elr ska jag inte?




GRATTIS MIG!

Japp, nu är jag 14 år, jävla fjortisfitta! haha, fick en liten morgon present, massor av body lotion, och pengar. senare ska jag få något mer, sen ska min farmor köpa ngt. min mormor oxå, hihi. massa presenter! men, jag blir mest glad av pengar! nu ska jag gå och köpa en Yankee keps, mamma lovade mig en. puss och kram! 

JAG GILLAR KNAPPEN F5.


tomorrow?

Vad ska jag göra imorn? det är en bra fråga, har inget bestämmt. antagligen så träffar jag Ella och Emma, eller så träffar jag Leonie, om hon nu är ledig. Det är inte ofta hon är ledig, haha. Annars idag, så har jag bara varit hemma och väntat på att Leonie ska svara på telefonen, men det blev något krångel(?) så vi träffades aldrig idag. update later, puss och kram 

En gammal bild jag hittade på google.se!


ALLA HAR VARIT LITEN NÅGON GÅNG?

Den första är jag när jag är 4 år, den andra är jag och min storebror!

.

http://www.rockfest.nu/
LÄNK.

HALLSTA? DAH.

Jag kom ungefär precis hem ifrån Hallstahammar, min papi bor där. Jag var tvungen att åka hem, pga att hans lägenhet är alldeles för liten för oss båda, enligt honom(?). Men jag ska tillbaka dit om cirka en vecka. Perfect, jag saknar mina kompisar därifrån så jävla mycket redan. Även dem från stockholm såklart, ska träffa dem så småning om. ska typ träffa Ella imorn eller ikväll. update later, puss och kram 



LOW, LOW, LOW, LOW..

Min statistik ser risig ut nu. Hade 160 här om dagen, innan det var det bra. Var försvinner ni hela tiden? Ni kan gärna ge exempel på vad jag ska skriva om, så att ni får bestämma lite! haha, sen funderar jag på att uppgradera min blogg till: Josefas.se Det skulle vara nice va? puss och kram!

Vad ska jag skriva om i min blogg, Ge exempel! :) en vacker arkivbild..

KARATE KID.

Ska jag börja på Kung Fu? Såg nyss Karate kid, det såg fan as ballt ut. skulle äga ut allt & alla. Men på något ska jag iallafall börja, typ, Kickboxning elr ngt. Så kan jag försvara mig, Me like. Papi stack nyss, Jag ska oxå börja gå strax. Kim, Tobias, Niklas, Shirre & Tim väntar på mig. Hihi, man får aldrig vara ifred här. Puss och kram!'

 


GÄSTBLOGGA?

Asso, det här fungerar ju inte! jag hinner inte blogga alls på den här datorn, Jag är bara ute hela tiden. Så snälla, är det någon som vill gästblogga? då menar jag inte vilken främling som helst, utan någon som jag åtminstonde känner. skriv gärna till mig på facebook då: Josefa Kung. men puss och kram!

MEN VAD I..

Mina rubkriker har aldrig någon mening? Haha, pallar inte ödsla tid på den, det står alltid ''Fyll i denna ruta'' blabla.. Jag ska iallafall gå ut nu med Tim & Benjamin! har nyss blivit klar med allt. men det blir mer bloggning när jag kommer hem! puss och kram!

WHERE IS THE LOVE..

Sitter hemma hos papi i hans säng, Kim & Shirre har åkt till skara sommarland, så då ska jag vara med Tim & Benjamin. Vi ska försöka få tag i Tobias, om han någonsin kommer utanför sitt hus? haha.. Han har tydligen skadat foten, men vilket liv att bara sitta inne? han spelar säkert wow oxå. Anyway's, Benjamin, Jag & Tim ska gå & bada om vädret e fint. Nu ser det ju ganska bra ut? hur ser det ut i sthlm? hihi.. puss och kram!

Usch.. Arkivbild!


RIHANNA FT. DAVID GUETTA - WHOS THAT CHICK.

JAG ÄLSKAR DENHÄR LÅTEN!


HABIBI.

Sitter hemma hos papi & myser med choklad mackor! mums.. Hihi, Sol åkte till Ridläger igår. Så jag ska ta hand om våra jätte söta kattungar under veckan. Dem är typ, 2 - 3 veckor nu. Så dem går & så, men är väldigt klumpiga! haha, Ska ta bilder på dem sen, så ni får se hur min kattunge ser ut, & hennes kattunge ser ut. det finns 4 katter, men dem andra 2, är mias! Nu ska jag äta klart, puss och kram!

 

HAHA?

Anonym om JOSEFA: AT HOSPITAL.:
skrika o skriker stavas inte med ck ditt lilla äckel....kanske "chilla"mindre o plugga mer?!!
IP: 92.35.190.28 <-- Bara att söka upp!

SVAR: Haha, men lilla anonym. vågar du inte skriva ditt namn? Först ska du kanske stå för vem du är, ditt ''äckel''. och ursäkta mig att jag stavar fel. Ingen är perfekt direkt? Jävla tönt, skaffa ett liv & sluta skriva på min fina blogg!

SOL W.

Nu sitter jag & sol i hennes rum, vi har sjukt tråkigt & har inget att göra. vi väntar på att maten ska bli klar, båda e sjukt hungriga. Vi vill att ni, mina fina läsare, ska kommentera på exempel vi kan göra. Just nu, har vi bara kommit på, rita. Haha, vilket liv.. Vi ska strax tagga ut efter maten tsm. blogg you later, puss och kram!





JOSEFA: AT HOSPITAL.

Kunde tyvärr inte fixa några bilder, Men back to the story. iallafall, Knut nickar & vi klättrar upp igen, & typ sjunger med varandra. Vi har ju inget bättre att göra uppe på en svamp? haha, sen ser inte vi hur knut går under svampen & börjar snurra snabbt helt plötsligt, vi är inte med på det, så vi skricker ''STANNA, MEN STANNA DÅ?'' han bara skrattar & fortsätter, sen glider vi åt sidan & Jag ramlar först, med ryggen mot marken. Leonie kom bara vid mina fötter, så hon ramlade aldrig på mig. jag tappade andan i början, & kunde inte sätta mig upp. så jag la mig ner på marken i smärta vid benet.

Simona & Leonie frågar hela tiden, ''Mår du bra? ställ dig upp!'' så jag försökte ställa mig upp, & i början gick det bra, så efter ett tag så kunde jag knappt lägga mig ner på ett bord som fanns där. tillslut kunde jag inte röra mig, så vi ringde till ambulansen, haha! dem kom & frågade lite frågor, hur jag föll, hur mitt ben är osv.. Man fick bara ta med en i bilen, så leonie fick följa med. Hon & jag hade as roligt på sjukhuset, vi drev, skratta & tog massa foton! sjukt glad att hon följde med fan, haha. Sen kommer mina föräldrar, & vi får röntka (?) sen fick vi besked att gå hem. det var en inre blödning, & muskelsmärtor. det är normalt att det gör super ont i början. så, nu vet ni! puss och kram 

PAPI: NU!

Nu ska vi sätta oss i bilen, jag har fan inget att göra på bussen.. fuck! men får hitta på ngt, roligt! bloggar mer hemma hos honom, puss och kram!

PAPI: HERE I COME!

Min papi bor som sagt i Hallstahammar, kl 12.45 går bussen, Det är väll en timme och trettio minuter. inte så jävla roligt att sitta på en buss, och inte ha ngt att göra. har ingen mobil, ingen mp3 elr ipod, vadfan ska jag göra under resan? typ sova, haha. jag är ju fett trött, så det fungerar! jag har skitont i magen, måste äta ngt! puss och kram



MÅSTE KOLLA IN!

Nu vill jag länka en väldigt bra blogg, En blogg med läsare 350+, Läser hennes blogg varenda dag. Leonie Drake, Även en nära vänn till mig! Hihi, Nu måste ni gå in & kolla, inget ni ångrar!

Klicka här, elr på bilden!

JOSEFA: AT HOSPITAL.


Jag har nyss ätit & ska gå ut till Leonie & knut som är i skånegläntan & väntar på mig. När jag går dit, så ser jag att dem är med Simona, vilket är roligt! Vi kollade igenom Leonies kamera en stund på en bänk, Sen fick vi tråkigt & började gå in i parken. Först tänkte vi sätta oss på ett tak, sen ville vi gunga, Men vi kom fram till att snurra på Svampen som finns i Skånegläntan. Vi börjar snurra lite smått, Sen stannar vi den & Leonie får hjälp av knut upp på svampens tak.

Hon lyckas, sen ska knut hjälpa mig upp, Jag var extra klumpig, så det tog lite längre tid för mig. haha, Tillslut kom jag upp, Simona & Knut står nedanför & kolla upp på oss. Simona tar lite bilder medan knut börjar snurra på svampen, Först var det roligt, Sen höll vi på att ramla, Så vi började skricka ''STANNA!'' Haha, Han stannade inte, vilket ledde till att jag & leonie ramlar ner från svampens tak, båda hamlar på fötter oskadda. Sen säger vi till knut, ''Om vi säger stanna, Så måste du stanna direkt. annars kan vi ramla av & fan bryta nacken?'' Han nickade & vi klättrade upp igen..  Mer i Del 2, Även bilder! Haha, värsta serien fan. 

FEST HOS MANGE, MANGE, MANGE.

Faktist så känner min kompis Mange, Jag tror att det är den blonda snubben i videon? är inte säker.. Back to my life, Jag kom tbx från sjukhuset runt kl 23.45, Historien bakom allt kommer i nästa inlägg, ska göra 2 delar av det. Sen så kanske Jag & Leonie fixar en wnb film av det som hände, haha. nu ska jag lyssna på mer musik, puss och kram!

Vad skulle ni göra utan Josefa?..


FACEBOOK LAGG!

HAHAHA! Facebook laggar, vem fan är tjejen på min profilbild? snygg var hon! :) 

IDOBILD!

ÄNNU EN FIN IDOLBILD, DEN HÄR GÅNGEN IFRÅN: MAJA LINDHOLM. SJUKT VACKER!
Tack så jätte mycket Maja, den här bilden är super fin! älskar den! Hihi, -Fuck the hater, Love the angels. Love it! synd bara att du itne skrev din blogg adress, fast du kanske inte har en blogg, men skaffa en! då länkar jag dig absolut! tack så jätte mycket! 



Vill ni skicka in en fin idolbild, som den här, & få en fet länk på 200 läsare? skicka då till: [email protected] Alla idolbilder läggs upp & får en länk, fint inlägg & ett smile av mig! :)

SKISS MADE BY: JOSEFA KUNG.

En skiss made by: me. Haha, vill inte ha några negatvia kommentarer nu! visst, kanske inte den finaste som jag har gjort, men vadfan. Skriv inte att det inte är jag som har gjort den, För det är faktist sant. Den är gjord av mig, helt till 100%. snälla kommentarer, uppskattas! 

PAPI: TELE?

Har min papi svårt att svara i telefonen elr vadå? Har ringt honom sen igår hela dagen, Fast igår när man ringde var det helt tyst, nu låter det normalt först, & sen är det upptaget. Så antagligen sover han, & klickar på upptaget för han inte orkar svara.. Jag kanske är lite för orolig? Har fan haft ont i magen, haha.

Idag så ska jag träffa Ella, hur länge, beroende på när jag ska t min papi. Tyvärr kan jag inte gå på UNG08 förfest, För då skulle jag antingen vara hos papi eller så skulle jag vara i åland.. Suck~ Shit vad jag är hungrig, kommer dö av hunger, Kan tänka migh det stå i tidningen, ''JOSEFA KUNG: DÖG AV SVÄLT, HITTAD PÅ GOLVET MED EN MACKA I HANDEN.'' Haha, vilken keff humor jag har. Puss och kram!

Byta utseende någon?..


IDOBILD!

Tack så jätte mycket Faow! Den här idolbilden är ifrån Faow, & superfin är den! puss på dig 
byfaow.blogg.se <-- Klicka!

Vill ni oxå skicka in en Idolbild? Skicka den till: [email protected], & glöm inte att skriva ditt bloggnamn så du får en fet länk på 200 läsare!

NEXT: HALLSTAHAMMAR?

Jag ska typ till min papi idag, Han bor i hallstahammar. Man åker buss dit i ungefär 2 timmar.. suck. Men fett nice att få träffa min papi, som jag inte träffat på 6 månader fan! Back to reality, Idag ska jag träfa Ella & Pelda, dem är påväg hem t mig nu, Har fortfarande inte sminkat mig, men är on my way to do it! blogg you later. puss och kram!


GRATTIS WILLIAM DUBBEL V STORM!

Min kära storebror blir 20 år idag, Vilket ska firas med mormor & en hemlig besökare.. Mamma har köpt tårta, bakelser & städat inför gästerna. Jag & Mathilda var ute med små ungarna i 1 & en halv timme så att mamma skulle få lite privacy under städningen. Ska göra en fin bild till William senare, som jag verkligen ska bli nöjd med. Sen ska jag göra ett fint inlägg oxå, Sen ska jag fixa med en riktigt present!

Senare mot kvällen, så träffar jag Ella Bergström, Ella den bästa.. Hihi, Vi får väll se vad vi hittar på, kanske att ngn slaggar, vi kanske badar? fett mysigt ju, på kvällen. det är grymt mysigt. Jag ska försöka fixa med den här bilden, Jag ritar ju på datorn. Ska nog rita hela familjen på morgonen på bordet, & sen william med en 20-års hatt! & alla som vargar.. haha, fantasi.. Puss och kram!




TRÖTT..

Ska strax lägga mig till The simpsons, är grymt trött, vilken är jävligt strange? kl är bara ett på natten? Aja, imorn fyller min bror år, 20 hela år blir han. Jag har inte fixat ngn present än.. Men ska fan göra det. Känns fett fittigt att bara skita i det, Han är ju min bror?

På onsdag åker jag till min papi, Där ska jag träffa alla i Hallstahammar som jag har saknat fett mycket. Men är mest glad över att få träffa min kära papi. Har inte träffat honom i drygt 6 månader nu? strange.. Nu ska jag fixa ngt att kolla på med min syrra, puss och kram!



IDOLBILD?

Vill du skicka in en idolbild & få en fet länkning på 200 läsare? Skicka in den till min Hotmail: [email protected] Alla som skickar, lägger jag upp. Jag älskar att få Idolbilder, Uppskattas så sjukt mycket! ville bara meddelsa er, så att ni inte skickar in den till gamla, Sagabus@hot.., puss!



OMG, F5!

Nu har jag fixat min design lite bättre, är fortfarande inte riktigt nöjd. lite ljusare färger skulle piffa upp den & så! men back to reality, Ikväll så ska jag slagga hos Tova, Vi kommer säkert chilla galet med andra folk. Höhö, Vi ska inte hitta på dummheter.. Ska strax äta Korma, Indisk mat. blogg you later, puss och kram!




MAYBE.

Rubriken har då ingen mening, men jag måste verkligen fundera ut en mycket finare design! är så onöjd med den här, Min design ska vara unik, egen & perfekt! men den här har ingenting av det, Hihi. Funderar på en ljusgrå design blandat med rosa, låter det bra?

Jag ska alldeles strax äta min goda frukost, vilken är: Nudel-soppa! sjukt mumsigt, ni måste testa. Idag så träffar jag Ella Bergström, om hon någonsin svarar på telefonen elr loggar in på FB. nej, nu ska jag bli klar med min design! puss & kram! 




IM HOT, YOUR NOT.

Mitt egna lilla rim i Rubriken, hihi. Har aldrig hört ngn annan säga det förut, helt seriöst.. Så påstå inte att jag inte har sagt det nu, Alla negativa kommentarer skiter jag fullständigt i. Men jag älskar er som skriver söta, Tack till er! Nu ska jag typ sova, Eller kanske The simpsons.. Remeber?.. hihi, Puss!

Hej hopp, Kåtbock! mitt andra rim..


TILLFÄLLIG DESIGN!

Ska byta bild & så, men den är bättre än den första.. Den andra var ju så grå! imorn blir det nog samma planer som idag, chilla galet. Träffar folket & hittar på saker,Måste komma på ngt roligt att skriva om! sen måste jag börja med mina fina skyltar som jag gör i Photoshop.

Just nu så ska jag ta en macka & gå & lägga mig till The Simpsons, Det är mysigt! Lovade er fler bilder, Så här kommer dem på mig & gangstern! 

Häller frön i mitt hår, som ser ut som spya! Freesh..

Doggiestyle?

Vårat fina matbord..

Asso, Fan vad jag bjuder på mig själv!

Man måste bjussa.. right?

Hihi, Man ser fröna studsa på det gröna bordet! :$


ALLA ADDAR: JOSEFA KUNG.

ALLA ADDAR MITT NYA KONTO: JOSEFA KUNG. PÅ FB, ÄVEN MINA FINA LÄSARE!
Mitt förra kunde jag helt enkelt inte gå in på, vilket är jävligt konstigt? Men palla inte bry mig, skaffar bara ett nytt. Så nu vet alla att mitt nya profil heter: Josefa Kung. Bara att adda! PUSS

GO WITH THE FLOW.

SKA TAGGA UT NU, MED EN SAKNAD PERSON, VI SES SENARE MED BILDER! KYSS 

Mer bilder senare!


BECAUSE I AM WAKE.

JAG & ELLA, SKULLE SOM SAGT SOLA IDAG, MEN NI SER JU VÄDRET? FUCK ME..
Jag var verkligen sugen på att Sola/Bada, Men vi får väll hitta på ngt annat. Själv vaknade man upp för typ 15 minuter sen, & ska strax äta frulla. Är så frymt hungrig, Hihi! Ni måste ha sett min nya Relations-status på FB va? Om inte, Sök på mitt namn & checka?: Josefa Statusbaarn. PUSSEN! 



TYP, GODNATT?

Ska jag sova, eller ska jag vara vaken? det är frågan. Jag ska kolla på film, Schh..
Imorn ska jag träffa min finastegulligasteunderbaraste Ella Den Bästa! Vi tänkte bada/Sola & bli mer bruna! Jag har blivit mkt brunare än förut nu, Men vi får väll se vilket bad vi ska till. Kommentera ett bra bad! med inte för mkt folk. Nu ska jag typ, kolla klart på Mean Girls. PUSS & KRAM



MILLI URIONA BÖRJE.

Fyfan vad jag älskar dig Milli Uriona, Saknar dig såhäär.. 

PINSAMMA BILD ?

HAHAHAHAHAH, OMG, HITTADE DEN HÄR GAMMLA BILDEN! SNART 4 ÅR GAMMAL, FYFAN!
Haha, fulare kan ingen människa existera! 

NU: MER BLOGGNING!

MIN BLOGG ÄR SUPER TRIST UTAN NÅGRA INLÄGG, AM I RIGHT?.. VEMS ÄR DET LIXOM, DUH.
Har precis fått min dator, igen.. & har inte kunnat blogga innan! men nu ska jag göra jättesötafina inlägg till er, Min statistik ligger tyvärr bara på 98 just nu, witch sux's. Så nu är jag med på Länkbyte för er som är på. Får mer läsare sen jö, Hoppas jag! Nu vill jag fixa med min fula Photoshop som inte vill fungera! PUSS



WAKE UP CALL.

Min mamma väckte mig kl halv 11 idag, Med en fkn vattenspruta, För att jag skulle städa.
Fan vilken snäll mamma man har asso, Haha. Idag ska jag inte göra ngt speciellt, antagligen träffa Claudia. Vi får se vad vi hittar på, Linn ska vara med Akam, Så dem får lite, privacy! haha, Ska verkligen komma ihåg bilder nu! puss & kram! :D



I AM BACK BITCHE'S!

Kom nyss hem ifrån Landet! nu kommer ni att få många fina inlägg, Nu ska jag dusha! BE RIGHT BACK 

RSS 2.0