.

En dag att minnas..

BRUNO MARS



FILM!

Ska kolla på den filmen & äta något, Jag är jätte hungrig. Faan vad jag tänker på Albin hela jävla tiden, Vi messar & allt, Men saknar han iaf.. Ska träffa honom imorn om jag blir bättre! Måste fixa ngt nu, Puss!

Eva

Själv tycker jag Eva, Men vad är eran åsikt? Kommetera!

A.


Rihanna - Take a bow.


.


F 5


Sanning.

Redan när du stack saknade jag dig som in i helvete, Har aldrig kännt så för någon i hela mitt liv. Första ögonkastet & jag var fast vid dig, Tänker på dig hela jävla tiden. Allt du skriver kanske är lögner, Men jag vet att det jag har svarat tillbaka är en stor sanning. Hur du än ser ut eller har för kläder, Kommer jag alltid att gilla dig obeskrivligt mycket.

Stannar hemma idag..

Jag har otrolig mensvärk & mår sjukt illa, Så jag stannar hemma idag. Ska vila lite, & sätta ngn bra film medan. Igår blev det slut mellan mig & Joseph för att han gillade ngn Ellen & har gjort det hela tiden, Jävla idiot.
-
Han leker bara tjejers känslor, Så är ganska glad att han gjorde slut.. Fast ändå inte, Jag gillade verkligen hnm, Måste försöka glömma hnm. Ska äta ngt nu, Pussen..

Bruna Ögon

Anonym om vakeen!:
du har gjort om ditt ansikte på taaz eller nåt program..
SVAR: Nej, faktist inte. Jag har bara ändrat ögonen till bruna.

-

Nu ska jag ut & träffa Max & massa fler, Ni får mera inlägg senare, Kanske bilder om jag kmr ihåg! Ska möta hnm på Södra, Vi hörs, Pussen!

-

Det är exakt det jag gör nu, Till Rihannas nya låt, S & M. Vi hörs senare!
Puss!

vakeen!

vaknade för typ 15 min sen, ska börja fixa mig t skolan, tänker skippa idrotten p.g.a mensvärk.. Idag ska jag träffa Leonie, Vi hittar väll på ngt roligt som alltid! vi ska ta massa fotton oxå, vi glömmer ju alltid bort det! måste äta lite nu, puss!



SLAGG HOS LEONIE!

Ikväll slaggar jag hos Leonie, As nice ju, Först ska vi ut & träffa Max, Joseph & fler. Vi ska chilla runt medis som vi brukar, Sen hittar vi väll på ngt roligt som alltid! Leonie är påväg hit just nu, Vi ska väll fixa oss snabbt, sen taggar vi ut. Fler inlägg hemma hos Leonie, Pussen!



Sanning.

Jag älskar dig Leonie Drake, Det bara är så! 

RIHANNA - S & M


!

Leonie om SJÄLVKLARHET!:
Men fyfan för dig ssaga, MEGAN FOX! 
Älskar dig också!<3
SVAR: NEJ LEONIE! <3

Marley Shelton.

Svårt beslut, Men jag tycker nog Marley Shelton. Den är lite luftigare på henne än Hilary Duff, Så det var ganska svårt, Men jag står på Marley Shelton! Vad tycker ni? Kommentera!


Vaken!

Vaknade nyss, Ska strax träffa Leonie Sötnos, Ska kanske slagga hos henne ikväll! As nice, Igår var hon på Danderyd-House-Party, Så det ska bli nice att höra hur det gick & om det var roligt. Haha, Puss!

SJÄLVKLARHET!

För mig är det självklart att min finaste Leonie är finast. Hon går runt & tjatar om den där Megan Fox hela tiden, Att hon är så snygg & allt! Men nej, Leonie är faktist snyggare! Vad är eran Åsikt? Kommentera!
Leonie, Du kommer alltidvara finast av alla mina kompisar där ute, Jag älskar dig!

60 Hour Earth Time.

Man kan ''stänga av'' You-tube lyset på Youtube nu, As nice ju! Haha, Det är sjukt roligt, Pröva! 

AV

-

Ska göra Sit-Up's i 15 minuter nu, Min mage ska se ut såhäär!

-.-

Fick utegångsförbud bara ikväll, Men imorn ska jag träffa Leonie, Joseph, Max & massa fler! As nice, Just nu kollar jag på South Park. Ska fixa någon macka nu, Är fett hungrig. Haha, Jävla fetto man är! Puss



RESIDENT EVIL.

Jag sitter & väntar på Joseph sötnosen just nu, Han skulle föja med Mikkel tbx till skola.


Mikkel hade hål-timme, Så vi satt hemma hos mig en stund & så, Idag slutade vi fett tidigt för att vi inte hade någon vikarie! As nice, Men nu är Joseph påväg tbx hit, Vi ska kolla på Resident Evil. Alla säger att den är sjukt bra, Jag kollade nyss en stund, Den verkade as nice! Ska fixa mig lite nu, Pussen!

Omslaget!


GODMORGON!

Vaknade nyss, Ska käka lite mackor & fixa mig i ordning! Nice va? ser alla era Careface's..

Ska som sagt träffa Leonie idag, Först ska jag träffa Joseph lite snabbt för att vi ska snacka om en del grejer som har hänt & så. Han börjar få känslor igen & ångrar allt, Jag gillar ju honom, Så det var ju Great att han kom med det nu! Ska käka, Pussen!

Skit gott ju, Elr vadå? ;)


NATTI!

BAD UPDATE! SKYLLER PÅ SKOLAN, DEN TAR ALL MIN BLOGG-TID! JAG SVÄR!

Jag kom nyss hem, Var ute med Max, Erik & Ludde! Vi chillade runt på söder bara. Imorn ska jag träffa Leonie igen, ska vara med henne hela veckan, As nice ju. Ni får mer inlägg imorn fan, Är skit trött. Puss!

Bjuuder stoort..


BJUDER!

Jag har ingen annan tröja för tillfället som jag kan använda på Idrotten, Så det får bli Leonies Magtröja! Haha, Hoppas att du är Okey med det Leonie! Men det trot jag nog, Annars får hon låna saker av mig, Måste tagga te skolan nu! Pussen..

Knasiigt!

Haha, Blev busted i fredags av att dricka, Så jag fick utegångsförbud igår! Men idag ska jag ut & träffa min sötaste Leonie, Vi ska träffa Max & dem. Ska käka, inlägg sen!

PLATTA!

Ska platta mitt vackra hår nu, Vi får höras senare, Puss!

:)

Ska typ lägga mig med ngn film nu, Måste upp till min tråkiga skola! Ni får en bra låt & en bild, Sov sött!
Haha, Förvirrad?

Haha, Töönt.

KommentarTid
Viking om <3:
Vem älskar du då ? :D <3

SVAR: Ja, Inte dig iaf.

@ Skrapan!

Är i skrapan med Julia L & Julia O. 2 fina cheyer, Idag ska jag träffa Leonie efter skolan, har ingen jävla aning om hur jag ska få tag i henne, Kanske via Milli. Det löser sig nog iaf! Här är right now bilder.. Pussen!















<3


1337.

Leet..

Sann sång.

Kan hela utan till nu, Så jävla hemsk, Fin, Sorlig & allt..

Haha!

Btw, Vad tycker ni om min fina nya kl på sidan av bloggen, Sjukt snygg va?



..

Förlåt, Men min dator bara la av igår på morgonen! Den ville inte sättas på, Man fick inte igång den! Men Haroun kollade lite på den, Öpnnade den & fixade, Så nu blir det mer bloggning!
-
Nyss kom en snubbe & knackade på, Han ska fixa i vårat badrum. Dem har lagat ngn trasig slang där för ett tag sen, Idag ska jag träffa Leonie, Hon ska få sin magtröja & jag ska få mina fina leggins. Haha, Senare får vi se vad vi hittar på! Måste käka, Pusseen..

(Själva bilden..)


Kvällen!

Kom nyss hem, Var med Max & Milli, Tidigare träffade vi Justus, Mira & Josefin lite snabbt. Imorn ska jag träffa Milli igen, Vi ska träffa några killar, Kanske blir lite bilder. Haha, Det var fett chill idag med alla! Har saknat mina gamla polare ifrån sommras, vi hade grymt roligt förut. I helgen ska jag vara med Milli, Leonie, Max, Erik & några fler! Får väll se vad som händer, Pussen!
Bild ifrån idag! ;)

SIMBAAH!

Min fula katt, Jag ritade honom är han låg på golvet såhär! ;)

Jag & min keffa humor..


-

SKA UT MED MAX & ERIK! MER INLÄGG SENARE.. PUSSEN!

Grattis Harouun!

Idag fyller min Låssas pappa år, Han fyller typ 42. Haha, Gammal gubbe! Grattis Haroun, Hoppas du får en bra födelsedag & en massa presenter, Hoppas du blir glad i allafall!



Helgens planer!



GAMMAL VIDEO!


MISS U PAPI!

Vaknade nyss, är alldeles strax klar till skolan, Måste skynda mig! Ska kanske möta upp Julia, & jag har inte äns klätt på mig ordentligt. Fan då, Måste skynda nu, Pussen!

Vakna!

Vaknade nyss, Måste vara klar ungefär nu! Ska möta upp Julia, Vi hörs senare.. Pussen!

Daaaaaamn!

Skola imorn, Måste lägga mig.. Börjar 10.30! Nicee, Vi hörs imorn, Pussen

SAKNAR DIG PAPI

Kom nyss hem ifrån min Papi, Han bor i hallstahammar, Det ligger 2 timmar här ifrån! Saknar honom redan, Hade grymt roligt där. jag gjorde allt möjligt, Mest var jag ute med mina kompisar! Nu har jag Photoshop på datorn, Så det blir lite roligare inlägg. Ska ringa samtal nu, Pussen

Gulash-Soup!

Haha, vilken sjukt fin stavning jag gjorde på rubriken, Men jag ska äta Gulash soppa. Vilket är grymt gott, Efter jag har käkat ska jag lägga mig & vila igen, Har fett ont i mitt stackars lilla huvud. Har fortfarande feber u know.. Fler inlägg senare! Puss 

Gammal bild på mig & Josefin, Haha.


Statistiken suger verkligen ***!

Vart fan har alla mina läsare försvunnit, Skit i det, Ni kommer tbx senare! nyss var jag på bio med Sol & chirre, Vi kollade på ''Trassel'' för chirres skull! Han ska fylla 7 år. Vi ska tagga ut nu, Pussen!

Jag & Leonie! LOVE YOOH!


39,8


Min feber är på 39,8 just nu, Det suger. Vaknade för ungefär 15 minuter sen, Nu ska jag äta frulle, Pussen!


SEX AND THE CITY

Har nyss kollat på Sex & the city, Tidigare idag kollade jag på 1:an. Ska alldeles strax ta en alvedon & vila lite, Man vill ju inte ha feber hela helgen? Puss!

Fucking Feber..

Förlåt för att jag inte har uppdaterat, Men jag har haft feber! Har legat i sängen hela fucking dagarna, Så jävla typiskt att just jag ska få feber på sportlovet, Yes! Haha.. Skulle igentligen träffa Tobbe idag, men är ju sjuk, så jag vet inte. Ska spela spel nu, haha pussen!


UT AGAIN!

Jag & Sol ska ut & träffa Tobbe, Kim, Tim & Liam. Blir väll nice, Taha, Pussen!

Jag älskar dig mer än allt..

Fick nyss en alvedon, Har fett ont i mitt huvud. Idag ska jag & Sol ut, Vi kommer väll att hitta på ngt kul med folket igen, Haha. Vi såg ''Sanctum'' igår, Den var inte läskig, Men fett obehaglig. Dem fastnar & gaah.. Pallar inte berätta hela jävla skiten, Ska fixa mig nu. Pussen!

Saknar dig fett mkt sötnos, Önskar att jag kunde spola tbx tiden..


UT UT UT!

Nu taggar jag & Sol ut med folket! Vi har runt  150:- kr på oss, Senare ska vi på bio, Vi ska se ''Sanctum''. Sjukt nice, Vi hörs pussen!

Äta..

Är sjukt hungrig, Mia håller på med mat medan jag & Sol sitter & geekar Maplestory. Haha, vi ska strax tagga ut med alla igen som igår. Vi får väll se vad som händer, Vi kommer alltid på ngt roligt! ska kolla klart på det här skarriga programmet, Pussen!

Gammal bild, Älskar henne ändå!
Forever us, Forever we..  ;)

RSS 2.0