@ DATASALEN

Sitter i datasalen med Mira, Filip, & jossan. Vi skriver massa saker på Worpad, eller inte.. Haha, inlägg senare maybe! Puss puss


220*

Jag älskar min statistik! I förre går var den bara på 189.. Men höjdes igår, pga att jag började blogga igen, Great. Ska strax t skolan.. Vaknade lite sent, ja jag vet, det förra inlägget är tidinställt, tyvärr! men skit detsamma. Vill tacka Tilde, puss på dig gumman! Hon ger mig fett mkt stöd & allt, Uppskattas som in i helvete! Idag ska jag träffa massa folk, Antagligen dem vanliga personerna, haha. Kajsa, Ellen, Regina, Max, Thess, Erik & typ Max K. ny polare som jag lärde känna! En sak ni kanske redan visste om mig, men jag hatar verkligen Långsinta personer, dem är så sjuukt tråkiga! Bara bråkar hela tiden, det är väl ingen äkta vän? En äkta vän förlåter.. ska tagga nuu, pussen! :)

RIGHT NOW:

GODMORGON!

Snodde min mammas dator, haha.. Så det här är inte tidinställdt! idag ska jag träffa Kajsa, Ellen & alla, om jag inte mår skit. vi får se under resten av skoldagen. Fan vad jag saknar Jonte, Elr, Jag vill verkligen träffa honom. Drömmde om honom, haha! mer inlägg senareee.. puss

DATAFÖRBUD!

Tyvärr, så fick jag dataförbud pga mitt beteende! Men min dator kommer tbx om ungefär 1 vecka. Så se till att läsa mera då! Ska försöka att uppdatera så mkt som möjligt! puss & kram :)

SKA HA MÅNGA TID INSTÄLLDA

Nu ska jag ha massa tidinställda inlägg så ni får ngt roligt att läsa varenda dag! ska börja redan nu, pussen!

Dumma i hela jävla huvudet?

det finns så många idioter som inte kan tänka. Om jag hade 350 för 1 vecka sen, kan det såklart sänkas till 210 på 1 dag? det betyder inte alls att jag ljuger. Sluta kommentera skit på min blogg, Uppskattar er som skyddar mig, puss på er. Men ni andra, sluta vara så jävla uppkäftiga, grymt äckligt!
Älskar mina läsare! 

JAG ♥ MIN STATISTIK!

Min statistik har höjts från 160 - 210, har haft runt 200 nu i iallafall 4 dagar, Det är as nice! Just nu, håller jag på att sminka mig. ska strax tagga ut & träffa max, Sen tagga te skolan. Måste börja bli klar innan det är för sent, Puss;)

UTT!

Ska tagga ut med Regina & ellen nu! :) 

OUT OF SHIT.

Idag ska jag tagga ut & träffa Kajsa, Ellen, Jocke, Max, Vincent, Niko, Wille & massa fler. Vi får väll se vad som händer ikväll! Igår gjorde jag verkligen, ingenting. Hade utegångsförbud på kvällen, så på dagen träffade jag kajsa & alla. Det var väll chill, dock kunde jag inte ta några fotton, pga att min mobil inte har ngt minneskort, drf finns det ingen plats.. Nu ska jag fixa frulle, Puss & Kram! ;)


POPPIS!

Nu är det fett många som kommentarar min blogg, & det finns 2 st som inte borde läsa min fina blogg, dem är inte värda det! haha, Idag ska jag träffa Kajsa, Ellen, Max & massa fler. Ska verkligen försööka komma ihåg bilder, glömmer alltid.. Puss & Kram!


GODNATT!

Nu ska jag typ lägga mig & sova, ska bara sätta på ''Halloween 2'', Hihi. Såg nyss 1:an på tv! Man vill ju se fortsättningen, visst? Puss & Kram

SVAR:

KommentarTid
jossan om TAGGAR UT MED FOLK!:
varför låssas du att du e i skolan :S
SVAR: Jag ''låssas'' inte lilla gumman, men du är som onsynlig för mig, drf ser du mig inte. Tagga från min blogg.

TAGGAR UT MED FOLK!

Ska ut & fixa massa saker, Just nu har jag Lunch-rast i 1 timme, Efter det ska vi t skansen, Ska se om jag ska med. Update later! ;) 

MED KAJSA BEBIS!

Är hemma hos en polare med kajsa, vi ska kolla på en film, Det blir fett nice,

update later ;)  och vi ska suga massa kuk

SAGAA@HOTMAIL.SE

Min nya Hotmail.se är Sagaa@hotmail.se, Ville bara upplysa er om det om ni ska skicka Idolbilder elr sånt!

iPhone, iPad, iPod.. ?

Varför skaffar nästan ALLA iPad, iPhones, iPod Touch & iPods? & alla Mac Datorer, Är dem bra? Ganska efterbliven.. Men jag har bara haft en iPod. & det var länge sen, haha! Uppskattar svar på min fråga.
Kommentera!OUF, SHIT!

Jag har inte haft på datorn på 2 dagar, Har varit för upptagen! Men nu är jag tbx, Ni ska få dem bästa inläggen. Idag ska jag träffa Kajsa, Ellen, Joseph, Mikkel & kanske Kalle. Vi får väll se vad som händer, Ska försöka komma ihåg att ta bilder! men nu måste jag tagga te min Skola, Puss & Kram ;) 

LIKA SOM BÄR

Båda är väldigt söta, men jag gillar nog mest Rudy Reyes. Hon till höger av bilden, Vad tycker ni? Kommentera!

RUBRIK.

Alltid ska det stå ''Detta fält måste fyllas i.'', När man har skrivit ett fint & bra inlägg, så mååste man komma på en rubrik oxå, Så sitter man 10 minuter till innan man lägger upp inlägget. Jag brukar oftast bara skriva ngt t min Rubrik, Även om det inte har ngt med mitt inlägg att göra. Fast det kan ta 15 minuter..
Vad brukar ni göra, Eller har ni bara lätt att skriva en bra Rubrik?
Kommentera!

SVAR PÅ KOMMENTAR!


KommentarTid

Anonym om FUCK ME.:
du hade säkert inte ont i magen -.-' du pallar bara inte kma t skolan tönt.

SVAR: Men hur vet du om jag har ont i magen elr inte? men du får väll tro vad fan du vill. Sluta klaga & skit på min blogg, om du inte gillar det jag skriver & bla, Så tagga.

kpkkojoijoih om MEN USH!:
Vad menar du med trycker?

SVAR: Hehe, ja du.. Tänk lite så kommer du nog på det ''kpkkojoijoih''


M om MEN USH!:
Är du en 99:a?

SVAR: Nej, nej. Jag är 97:a, (14)

Anonym om KAJSAA!:
Hej, jätte fin blogg!
Men jag har en fråga, du har ju piercat dig.. Hade du tillåtelse till det eller gjorde du det i smyg? Vilket ställe piercade du dig på? Alltså .. kan du berätta lite?
Jätte fin blogg och fortsätt blogga!
Puss

SVAR: Hej Anonym, & tack så mkt! Ja, jag har piercat mig, under läppen. Jag hade inte tillåtelse att göra det, Men när jag kom hem blev mamma inte så arg, hon sa bara ''Sköt om den, & gör inga fler!''
Vart jag gjorde det, öhm.. Hemma hos Leonie i Hornstull! :) Jag tänker inte betala 500:- för ett hål i läppen, då gör jag det hellre själv. Jag baxade en synål från slöjden, & kokade den hemma hos Leonie, sen pressa jag igenom den! Puss & Kram

N e a om HERE I COME!:
Kan inte du börja med photoshop tips? :)

SVAR: Jo det kan jag väll, elr det beror på vad du menar? :)

Samuelvilje (samuelvilje@hallo.com) om Tbx!:
I really liked your website. Thank you very much! Its a great website!very interesting and informative.

ANSWER: Thank you very much, & same to you!

Ella om SKOLA!:
Hej! Skulle inte du kunna ha en tävling och lotta ut headers? Ps. ÄLSKAR DIN BLOGG!

SVAR: Jo det kan jag väll ha, Tack för tipset! Din blogg var väldigt fin oxå!

anoymous om EJ UTGÅNG.:
fjortisar asså,utgång?du är 12 år sitt hemma och lek med din barbie ist för att sno ett sexpack folköl och leka att du blir full

SVAR: Men vad vet du om mitt liv, & vad jag gör? jag skriver inte allt som händer på helger/lov på min blogg.. ;)

amanda om BILDER SOM JAG GLÖMDE!:
varför har du på dig den där blåa tröjan varje dag, ja menar har du inga andra kläder eller fett äckligt attdu går runt me samma tröja i flera veckor i rad x)

SVAR: Jo, det skulle vära jävligt äckligt! Men nu är det så att jag bara hade tröjan 3 dagar i rad. Har du problem med det?

Anonym om EJ UTGÅNG.:
hej jag har en fråga och skulle uppskatta svar...:
varför väljer du att inte gå till skolan? är det för att du är rädd att folk ska hålla på?
puss jag tycker du är skit söt tjej!

SVAR: Jag har inte gått till skolan, p.g.a Lunginflamation? Tack, du är säkert oxå jätte söt!

s om VAKEN!:
Vill inte leonie vara med dig efter "filmen"?

SVAR: Nej absolut inte! Leonie skulle aldrig sjunka så lågt. Hon & jag har bara bråkat lite, men vi kommer säkert överens i framtiden!

FUCK ME.

Stannar hemma idag, Hade så sjukt ont i magen när jag vaknade, Så ni får iaf lite mer bloggning!
Ikväll åker min mamma till Spanien, Hon stannar där i en hel jävla vecka, Det är min låssas-pappa som ska var ''barnvakt'' till mina småsyskon. Det ska bli ganska skönt, Haroun (min låssas-pappa) Är inte lika sträng som min mamma. Så man får lite friheter, haha! Pussen ;)

ELLEN, KAJSA, JOSEPH & THESS.

Taggar ut med dem coola nu, brää. Puss & kram

KAJSAA!

Nu antar jag att det är lunchrast, & jag ska träffa Kajsa en snabbis, Måste snacka med henne! Hon tar tydligen med sig Thess, Det går sjukt bra! Puss & Kram.. (Tidinställt..)

MIN KATT HÄLSAR!

Han vägrade att säga Hej (Maow).. Men han hälsar på sitt sätt!

HERE I COME!

Taggar ut & träffar Joseph, Kajsa & Ellen. Fett med nice, bilder oxh sånt ska jag försöka att komma ihåg! Kanske slaggar hos Kajsa ikväll, så bloggar mer där, Puss & kram!

MEN USH!

JAG HATAR DIG, GÅ & DÖÖ.. DU ÄR SÅ ÄCKLIG! BÖRJAR PÅ A, SLUTAR PÅ LBIN. SNÄLLA MÄNNISKA, HAN TRYCKER 99OR, SLUTA UPP, ÄCKEL BARN! .. Puss..

BLOGGIN TIME'

Nu ska jag blogga fullt! haha, idag var jag med Essan, Julia & Lollo först, Vi fikade i ett café utanför mig ungefär, Så kom Paul & några, så vi chillade där. Senare mot kvällen träffade jag Kajsa, Max, Joseph, ellen & någon till brud!;) As sköna var dem, Vi chillade mest runt södra & så. Tog tyvärr inga bilder dock, men imorn ska jag slagga hos Kajsa, Vi får väll se vad som händer! Bilder kommer då, om jag kommer ihåg. Men vi hörs senare, ska göra te! Puss & kram

Den här bruden älskar alla sina läsare! :)


Minnen † ♥

AKON - DONT MATTER

UT MED BÄSTISFESTIIS

Nu taggar jag ut med Max gubben, Mer inlägg sen! PUSS

SKKOOLALLALALA!

Antagligen, sitter jag i skolan nu! Det är tidsinställt, Haha.. Puss & kram!

OM JAG FICK..

Om jag fick byta utseende med någon, skulle det vara med den här bruden. Min såkallade ''kompis'' Matilda, känner henne, Hanna Louise Andersson. Fyfan vad söt hon var, Skulle döda för att få se ut som henne! Hon är så jävla vacker naturligt & aah, jag döör! Kolla vad fin.. 

Fan människa, Dela med dig! ;)
Man kan inte bli finare än såhär?

Några failade videos från idag!


Vilka jävla R-tard kompisar man haar, Älskar er ändåååå!

BILDER

BILDBOMB!SKOLA!

Taggar te skolan nu, Idag ska jag träffa Leonie, vi får väll se vad vi hittar på! Haha, Puss & Kram

AS TÖÖNG

Fyfaan, den här låten kommer att bli Sommarplågan!

UTGÅNG FÖR FAN!

Ska tagga ut & träffa massa folk, Börjar med att träffa Milli på södra station. Vi går väll & möter flera personer, Haha. Tog lite bilder idag med Julia, Vi hade ganska roligt, Med tanke på det tråkiga vädret.. Inlägg snart! Pussen

JAG ÄR E.G.O


ME RIGHT NOW:


BILDER SOM JAG GLÖMDE!


CEE LO GREEN - FUCK YOU

Snacka om att man får minnen av låten!

FUNDERAR..


FUCK FUCK FUCK

Min statistik går bara ner vadfan.. Igår var den bara på 234, Ni får inte försvinna från min blogg! Haha, Måste göra roligare inlägg fan. Idag bska jag träffa Alex, Emma & Claudia. Vi träffar säkert massa andra, Det blir chill. Ska komma ihåg att ta bilder nu fan, Annars blir jag fett lack. Nu ska jag fixa klart mig, Puss & Kram!JUST NU: TOTAL BLACKOUT.

För att kolla på allra första avsinittet, Klicka på bilden elr här.

EJ UTGÅNG.

Min jävla mamma är helt fucked up i huvudet, så jag får inte gå ut idag pga att jag stannade hamma idag. Så jävla lågt, Men efter maten kommer jag gå ut vilket fall som helst. Om hon försöker någonting kommer jag fan rymma! Hon är ju helt dum i huvudet.. Update later..

Sam Tsui & Christina Grimmie

Just a Dream..

STATISTIK BRIST!

PANIK! Min statistik är bara på 168 just nu, Jag brukar ha runt 280-310, Men hoppas att ni kommer tillbaka. Idag ska jag iaf träffa Claudia, Alex, Milli & Massa fler. Vi ska bara chilla lite & så, bilder kommer sen! Puss & Kram!


VAKEN!

Glömde att göra ett inlägg till er igår, Men ni får ett bra nu istället. Idag ska jag träffa Josefine, Claudia, Estelle, Alex & Massa flera. Jag tog lite bilder från igår, så ni får bilder strax! Jag & Josefine funderar på att sola Solarium, & bli lite brunare en vad vi är nu! Puss & Kram ;)

Älskar dig bebi!

RSS 2.0