HOLA!

Sholaax, hemma hos någon random person just nu. inte bloggat på ett tag, så dags nu! inte många läsare hekller, får väll arbeta upp dem. Idag var jag med Sara och Emma. hemma hos Sara, vi grillade med Andreas, Mira, Miranda, Victor, Alex Thai, och någon till jag inte kommer ihåg namnet på! det var väll chill, tills Saras pappa kom och hämtade henne i medis.

Det var planerat att vi skulle t Skåne, men något hände. och hon sluta svara på sms, men får väll reda på vad som hänt imorn, eller senare ikväll (inatt) hihi, men vi hörs senare, pussar!


BAJENTÅGET.

Idag ska Jag, Emma, Sara, Leonie och Angel gå bajentåget. Ska ha hammarbyhalsduk och måla vita och gröna sträck på mina kinder. hih, ni får säkert en massa bilder senare. är man en hooligan, så är man. hah, men vi får annars se vad som händer senare till ikväll! Slaggade hos Ben, så vi ska tagga ut och träffa folk nu. hih, vi hörs senare! puss 

HAMMARBY I MITT HJÄRTA 

SOLBRÄNNA

Var nyss på Solariet och solade lite med Ben, vi körde bara på 30 minuter, ska träffa Ella, vi ska sola, äta sen t träning, går på dancehall osv! hih, blir ett kort inlägg, kan ju inte vara osocial mot Draken, right? pussar! PLAYZ

Sitter på Plays med Emma, Ben, Tobby, Axel, och två till. Jag och emma dunkar musiik och spelar CS. Hihi, har inte bloggat på länge, så tänkte att det var dags nu igen att börja! berorendes på hur många läsare man får, nu ska man vara social med grabbarna grus och emma baby. puss puss! 

                                  


RSS 2.0