ny design påväg?

Yes, jag håller på att göra en ny deisgn. orkar inte med den här gamla tråkiga, min nya ska vara speciell, och riktigt ordentligt snygg. en sånhär, profisionell (stavning). Idag ligger jag hemma med 39,2 graders feber, skiit roligt. Tror att jag har halsfluss oxå, ska till läkaren imorn. Nu i helgen ska jag träffa Sarah, Mimmi, Olivia och en massa fler, tror vi ska röja i rålis, eller på långholmen. hih, yaman nu ska jag fortsätta med min fina design! 


hos beniiboi

Sitter hemma hos ben, fett bakis från igår, så nog en jävla massa bullshit hah. Men men, YOLO för fan. väntar faktist hemma hos honom just nu, han är på jobbet, fett tråk. Senare idag ska jag antagligen träffa Mira & Sara, mot kvällen så får vi se vad som händer! standard, hih. Undrar om de e någon hemma hos ben, vill ju inte bara dyka upp i köket o ba ''tja!'' haha, pussar! 

Bild från igår, bästa kvällen!


Nu var det ett tag sen.

haha, tiden går så himla snabbt. Igår kom jag hem ifrån Spanien, jag var där i tio dagar, och blivit brunare än förut! mitt hår har dock blivit mycket ljusare. funderar på att göra blonda slingor, så att hela håret blir blondt. Jag måste komma upp med en ny design, och en fin design. alla som jag har haft, har varit så enkla. Jag vill ha en komplicerad design, lite svår. men nu ska jag ut och träffa mina finaste vänner! pussar 

En gammal bild på mig och Leonie, saknar dig!


RSS 2.0