Zzzz....

GODNATT! Jag går & lägger mig nu, Känner mig som en gående Zombie.. ♥
Likt mig, visst?




Rakt ifrån Hjärtat..


Skitspel!

Mitt jävla spel vill inte fungera, Det står bara ''Error code'' Fuck off! ♥
Jag hatar när man förväntar sig att få spela ett spel man har längtat efter & sen blir det bara ''Error''. Jag ska fixa det så att man kan spela det, Innan jag blir för galen! Ni får inläss kanske senare, hörs då!

Alina Bergkvist!

Ni måste bara besöka den här bloggen, Jag läser den själv varenda dag! Den e så gryymt cool, Hon ska strax ha frågestund osv. Ni måste läsa den, anars!.. Vet jag int vad jag gör.. ;)

http://Bergkvisten.blogg.se


Trött..

Asso, Jag vaknade & åt.. Nu känner jag mig jätte trött igen! ♥
Jag orkar int gå t min säng som ligger bakom mig, Haha vrf? venne.. Noor ringde nyss, Vi snackade lite & Garva mkt! Jag älskar hennes gulliga skratt, Det är så grymt gulligt! Noor är min lilla sötnos!;) Vi ska typ fixa lite med smoothie nu, så vi hörs sen!


Random bild på oss! :P


..?

KommentarTid
Anonym om Då kmr ni att få höra skvaller om mig då!:
du härmar leonie drake

SVAR: För det första, Jävla tönt. vågar du int stå för vem du är? & för det andra, Vad härmar jag med..??

Då kmr ni att få höra skvaller om mig då!

Jag är med i en skvallerblogg nu, För att läsa den så klickar ni här elr på bilden!


Nu ska jag gå & vila..

Skitsnabbt! Nat..

Haha, Det går ju int sådär skitsnabbt.. Men jag ska vila bort tiden nu, Vi hörs! ♥
Aj mitt huvud..

Ladda ladda..

''Blir man WOW Nörd igen då!''


Bliir hemma idaa..

Heej, som ni vet vaknade jag upp med huvudvärk? Den är kvar.. ♥
Jag får bli hemma idag från skolan, för jag orkar int med skolan nu med min huvudvärk. pallar knappt ställa mig upp, Så vrf äns försöka:( Ska strax ta ett bad, Känner mig jätte kall! & sen kolla på lite southpark & kanske vila. Ni får se planerna sen, Haha! ;)






Morning!

Shoofaaaaan, Jag är vaken! Med en jävligt ont huvudvärk.. ♥
Jag pallar igentligen int med skolan, för jag har grymt ont i mitt huvud. Men vafan, Man vill ju ha bättre betyg! Idag ska jag vara med Milli, Vi ska väll träffa några killar & så. Ska bli ruuligt, Men nu måste ja sminka klart mig!

God natt!

Förlåt, jag har glömt att updatera bloggen! Men nu är jag här.. ♥
Jag ska faktist gå & Lägga mig, Jag var hemma hos Milli & Vi spelade COD. Statistiken har gått ner lite, Fan oxå! Måste tagga nu, men vi ses!


I L Y <3


Milli, Here i come!

Shofaan, Jag ska ut & träffa MIlli sen ska vi hem t henne & spela COD! ♥
Milli har redan börjat gått, så jag får skynda med ett inlägg! Vi ska som sagt hem till henne & köra ett tv-spel som heter Call Of Duty, Förkortningen är COD. Man skjuter typ zombies & annat skit, Det är sjukt kul. Man kör 2 & 2, Haha! Jag fattar typ inget & bara springer runt medan hon skjuter & dödar... Måste gå nu!


Roligt på skrapan!

Heej alla söta barn, Nu står vi på skrapan & jag ska strax möta upp Simona!
Ja pallar int skriva så mkt, så här får ni massor av bilder!








'














DE VAR ALLT! KYSSAR!

Idrott strax, Trååkigt!

Jag måste strax börja fixa med mina idrottskläder, innan jag glömmer det! ♥
För som sagt så är det idrott i dag kl 08.30 börjar den, & jag pallar verkligen int med skolan.. För den suger! Jag vill byta tbx t Södermalmskolan, Jag hade fett roligt där med Milli, Lelle & alla! Ska kanske fixa så ja kmr dit under jullovet! Idag ska jag träffa Min Simona! Har saknat henne skiiit mkt, det var ju typ 100 år sen vi sågs. Vi hade as roliga minnen ihop asso! ;)
Pussar!

Haha..!

Jag har nyss kollat färdigt på Filmen! Här är ett inlägg & en bild, Jag är faktist stolt..! ♥

Movie-Time!

Rubriken ljuger aldrig på min blogg, Jag svär! ♥
Jag ska kolla på ngn Zombie rulle, sen ska jag nog sova. Jag är verkligen jätte trött, Jag fattar int vrf? Jag borde int vara det när jag sov tills kl 13.36 idag med Lelle, Haha. Nu fick ni ett inlägg från mig iaf.. Så ni int blir föör utråkade!
För er som int visste! Leonie & Mr.X

Statistiken.. ÄGER!

Japp! Den äger faktist jätte mkt nu.. ♥
Jag ska ut med milli, så hinner int skriva ngt, Ni får lite bilder & annat skit sen om vi tar ngra, Jag älskar er!

Vad gör vi..!



Yes, We have very booring!


Jag har kul med Leonie & Mr.X

Leonie har äntligen fått en kille!
Jag tänker int säga vad han heter, för han e riktigt ful & mobbad.. Så ni skulle bara garva av att höra hans fula namn, Han är så jävla ful att jag kmr spy på han om 2 minuter! Men härkr en bild som ja tog på dem i smyyyg...!



OMG.. 2 BILDER PÅ 1 DAAG!


LEONIE!

Heej, har jätte brottom! Kan int skriva ngt nu, ska slagga hos lelle ikväll, ni får bilder osv sen.. Nu ska vi träffa Valle & sven! ♥


Vakeen!

Heej alla söta sötnosar..! ♥
Jag ska äta min goda frulle nu, sen ska jag träffa Lelle! Det blir nog slagg hos henne, fett roligt vi ska ha! Min frulle suktas just nu.. så vi får höras senare!

ZzZz..

Sjuukt trött.. Men vi hörs imorn! ♥


Planer!

Jaa.. Bilden förklarar nog det mesta! ;) ♥


Ni är dem finaste som finns...♥

♥ Jag älskar er ♥
Ni är så grymma på allt, Ni gör mitt liv bättre! Ni finns alltid där om jag behöver er, Jag har alltid haft roligt med er & kommer alltid att ha, Varenda dag ser jag fram imot att få träffa er. Om jag bråkar med ngn hjälper ni alltid mig, Ni är så grymt söta & allt! Jag älskar er över allt, Vi ska ha så grymt roligt framöver, Önskar att jag kunde ge er allt jag ägde. Jag skulle dö för er, Ni är mitt allt!

AGNES♥

MALIN♥
FREJA♥
ANDREA♥
LEONIE♥
SOL WALLIN♥
MILLI♥
SIMONA♥
JOHANNA♥
MELISSA♥
I LOVE U ♥

@ Home from Lelle!

Haha, Shofaan gullungar!♥
Jag kom nyss hem ifrån att vara med Lelle, Vi ska ses imorn oxå! Vi hade fett roligt tsm, Nu hann vi int vara så länge för att båda skulle hem rätt tidigt p.g.a andra skäl. Först gick vi t Thai, Ojoj.. Sen gick vi t ICA, Haha vi sätt på fyllestället & bara chilla. Men imorn ska vi festa loss, Ruuligt. Ska fixa i ordning lite glass elr ngt, Men vi hörs strax!

Älskar dig gumman! <3


KLAR!

Heej sötsaker! ♥
Ska ringa Leonie sötnos om 20 min, sen ska vi tagga ut. Venne riktigt vad vi ska göra, men vi ska ha roligt iaf! Vi får höras innan jag ska gå ut, right?

Snart ut med Leonie sötnos!

Heej söta barn! ♥

Jag är hemma just nu, ska alldeles strax äta! Efter jag har ätit ska jag ut med Leonie, Länge sen jag var med henne. Saknar dig sötnos, Vi hade fan roligaste minnerna. Igår glömde jag att berätta vad jag gjorde, Jag var med Jossan & Andrea. Vi var på skolan med Amir, Niklas & ngn till.. Hade fett roligt! Jag blir typ mulad 20000 gånger per dag, Fast jag sparkar alla som mular mig så.. ;) Måste äta nu, Vi hörs sen!




Going off 2 bed!

Ska slagga & kanske sätta på ngn bra skräckfilm med mamma.. Men vi ses imorn! ♥


Ny design t Josefin wase!

Heej gullungar! ♥

Jag har gjort en ny design t Josefin, Hon beskrev hur hon ville ha den & jag gick efter det hon skrev.
Om ni oxå vill ha en desing, Skriv en kommentar om hur den ska se ut, Vilken text, Vilken färg, Vilken bild osv..
Var ärliga käraste bloggläasre.. Ser jag ut som ett Emo..?

I datasalen!

Shofaaan! ♥
 
Jag sitter i datasalen & tråkar med musik, Mira sitter breve. Idag ska jag vara med Milli efter skolan, fett najs. Venne vad vi ska göra, men hoppas det blir kul! YES, imorn så är det fredag, Då ska jag träffa Lelle! Vi har ingen aning om vad vi ska hitta på, men ngt kul blire väll! Måste fortsätta jobba, vi ses!


I L Y ÄLSKLING! <3

Good byee!


Godmorgon.. Gäääsp!

Heej söötisar.. Gäsp! ♥

Jag är fett trött, fast nu måste jag börja sminka mig. Jag vaknade kl 06.50 idag! Jag är stolt, Haha. Okej, men nui får ett bättre inlägg senare..
JAG VILL SOOVA!

Ja..

Shofaan folkeeet!
Ska gå & hämta mitt goda VANILJ te nu, Ni får ett kort inlägg här, men det var ju någonting.. elr hur? Btw, kolla den här videon, den e sjuukt konstig! ♥

MIN MIDDAG!

Det här åt jag till middag, Ueek.. ♥

HOME!

Hej sötnosar! ♥
Kom nyss hem, Skulle igentligen vara med Jossan & Alice, men jag hann int.. Så jag taggade hem. Har gjört lite annat tills nu, Strax äre Mat & jag måste göra disken.. S U C K! Btw, Tack Sol! Du är skit söt oxå! Hon kommenterade en bild, Besök hennes blogg! den är sjukt fin, gullungar vi ses!
Klicka för att komma till Sol wallins blogg!

Yeah!

Jag ska strax tagga t skolan, Men nu får ni liite bilder på mig! ;) ♥


I'm Sick!






F R U L L E

Min frukost! ♥

Vaken!

Heej alla morgonläsare! ♥
Nu sitter jag inne på mitt rum & har jätte tråkigt, jag vaknade kvart i 8! & jag börjar kl 10.25, Jag kunde ha sovit tills kl 9.00. Men vem bryr sig, det finns fler onsdagar. Elr hur?;) Ska sätta igång & göra frulle, först måste jag bara svara på en grej..
.
KommentarTid
jossan om F Ö R L Å T:
mina jeans ? <3
Svar: Jag fattar inte..? Jag har inte några jeans från dig


En gammal bild på mig & Mira!  ♥


Mobilinlägg!

Hej underbaraste läsare! Det här blir det sista inlägget, måste kolla klart på min film nu. Men vi hörs senare, kyssar!<33

F Ö R L Å T

Förlååååt sötnosar! ♥

Men jag har haft fullt upp hela dagen idag! I början av dagen var jag med Freja, Andrea, Malin & Agnes. Vi hade jätte roligt hemma hos Agnes, först tittade vi på lite filmer dem hade gjort i våras! Haha, fyfan vad roliga alla dem var. Jag måste verkligen umgås med dem sötnosarna mera, Hade fan skit kul ju!
-
Imorn ska jag vara med Josefin Wase, Det ska bli chill. Venne vad vi ska göra exakt.. Men vi hittar väll på ngt kul! Antagligen kmr vi vara med killar elr så, Det är typiskt mig! Killar killar killar... Me like!;) Haha, måste fixa lite saker nu. Men vi hörs sen, okay!

Going nooow!

Ja går t skolan nu, Vi hörs sen! ♥



I AM WAKE!

Rubriken, is telling u the truuth..

I am wake, Okej nu går vi tbx t svenska! Jag måste sminka klart mig & så nu, Ska möta mira sen tror jag. Idag är det comp-eftermiddag, Det menas att vi slutar kl 11.20 idag! Det är skit najs ju, Måste bli klar nu! hörs sen 



?

Ebba Lange om Haha!:
men omg? sluta skriv att mira är dryg på sms..
det var jag som skrev
Svar:
Men hur i helvete ska jag kunna veta det då.. :P

GODNATT!

Jag ska slagga nu, Jag e fett trött.. Ses! ♥

KLICKA PÅ BILDEN!

Ja, elr så klickar ni bara på F5 ;)

JUL!

O M G
Jag saknar så jävla mkt t Julen, Lyssna på dem här låten så känner ni detsamma! ♥



Busungarna - Tomten jag vill ha en riktig Jul.

Jag såg Mamma kyssa tomten, ja!
Ronny & Ragge - Let's pök, för det är x-mas time!

Haha!

Yes, Nu sitter viktor, Mikkel & ngn Kalle utanför mig..? ♥
Jag ska strax tagga ut med dem, sen ska vi åka t Jossan i hökarängen! Haha, fett chill.. Mira blev fett dryg på sms, Hon borde int vara det, om hon bara visste vilken tjänst jag gör henne nu asso. Skit i samma! Ja måste bli klar, vill inte låta dem vänta allt för länge, Så jag skriver mer inlägg sen!
I LOVE U GIRLS! ♥

@ Skrapan med coolingar!

Hahaha!

Är i skrapan med Andrea, Freja & jossan! Måste vara social mot dem, så vi hörs senare! nu kmr bilder! ♥










BJUDER!!






I am awoken! (Stavning)..

Shofaan! ♥

Sitter & fixar mig just nu, Idag äre idrott på morgonen! Fyfan vad tråkigt. Fast det är roligare än typ svenska elr ngt sånt, Idag ska jag vara med Freja efter skolan! Vi får väll se vad som händer, vi har int planerat ngt direkt. Haha, Antagligen kmr vi tagga t skrapan & chilla elr ngt! Måste bli klar här, ska möta upp Mira strax!

RIGHT NOW:

OKej ok..

Yes!

Jag har int gått & lagt mig ännu, Jag ska göra det nu! Innan jag somnar på tagentbordet, Har fan fyrkantiga ögon.. Men då får vi höras imorn, right?

Simba bits..

Hej gullungar!
.
jag ligger just nu i min säng, och gör ett inlägg ifrån min mobil! Coolt va? Haha, jag smsar med adde, han är fett dryg och leker! Blir fett irri.. Skit samma, de ska inte gå ut över er! Rubriken talar sanning.. Min käraste katt simba biter mig i tårna! Elr gjorde.. Han stack nyss för att jag råka putta ner honom.. ;) imorn så är det skola, (tråkigt..) och det är idrott på morgonen! Skit kul, nat.. Ni fick iaf något att läsa nu, alla bombar mig med sms så måste tagga! Men gör ett inlägg på morgonen! Hörs då:)
Kyssar!<3

Blogg.se = lagg..?

Haha!
Kunde inte skriva elr ngt på flera timmar typ, Det stog bara ''bad gateway 505'' Haha, Helt sjukt. Men den laggade väll! Ska skriva ett BRA inlägg strax sötnosar, nu är det så att jag ska äta glass! Så vi får höras strax..

I LOVE U LEONIE DRAKE!

SOL WALLIN

Här är sverigest sötaste flicka, Hon heter Sol wallin! Alla måste besöka hennes blogg, hon updaterar 24/7 nästan. Själv läser jag den varenda dag, Hon har bara runt 10 läsare, Men det är för att ingen har länkat henne! Klicka här elr på bilderna nedan!


Godmorgon... Typ?

Hahaha!
I know, jag vaknar väldigt seent! Men ja vaknade faktist halv, nej det är ingen bortförklaring! Men jag sa äta pannkakor nu, mamma tvingar.. Vi hörs sen! ;)

Jag älskar dig, även om du inte älskar mig tbx.. </3

(Inte som lebb, Soulsisters..)

Min design e på G!

Ska sätta på en film & så nu, Min design e på G. Klicka på F5 för er som int ser ngn skillnad!

Visst e min video coolast..

Den här har jag gjort nu, Tog 10 minuter att rita all dem där bilderna. Fett roligt att kolla på dem, Det är Jag & Milli! Milli är den svarta ''Fringie'' Jag är den beacha ''Dellia''! Älskar dig Milli! :)




Leonie fixar!

Hej gullungar, Lelle ska fixa lite med min blogg nu! För ja venne vad själva texten ehter inne i stilmallen o blabla.. Läs hennes blogg! Den är fett gullig, Jag läser den själv varenda dag p.g.a att den är så jävla bra! :) Klicka här för att besöka hennes blogg!  ♥
(PS! Glöm int att läsa min bara..) (:





Sunkiiig..

Hej sötnosar, Ja jag vet!

Min header är för stor & jag är FORTFARANDE inte blond. Men jag har inga bilder på mig i svart hår, förutom dem som är tagna med min Cam, Dem suger. Heelt suddiga & allt, Imorn ska jag träffa victor again! Just nu kollar jag på South park, Det är ngt avsnitt med Michael Jackson.
.
Kan någon hjälpa mig med en sak.. Jag vill få min meny att flyttas ifrån rubriken & inlägget o skiten! Men ja venne hur man gör? Jag har letat överallt på Designadinblogg.se, Men hittar det inte! Snälla skriv en kommentar, gör ett inlägg elr ngt!
.
Ska spela lite, ''Plant VS Zombies'' Haha! Skit kul, vi hörs senare!

O MY GOD

Jag kollade ut genom fönstret nyss, & fick den härbilden! det varade bara i 3 sekunder ungefär, Fyfan vad coolt! ♥

Jag tror att det kan vara gud..?

OBS! För er som inte fattar skämt, så var det här det..

Fasnat..

Har fasnat på den här låten! inlägg kmr strax on real..



Mira Kings ♥

♥ Förlåt mig ♥

Jag vet att jag har varit en usel kompis, men jag lovar & svär att du ska få se att jag kommer att vara roliga & glömma min tråkiga sida. Jag har varit grinig pg.a allt skit osm har hänt mig de senaste tiden, Men du kommer att förlåta mig, Det vet jag! Vi har haft fett kul tills jag visade min dåliga sida, Det ska aldrig hända igen. Hoppas att du kan förlåta mig, för jag vill verkligen inte förlora dig..







MIRA K I LOVE U BEBO

Godmorgon!

Aaa, Fast nä!

Jag vaknade faktist kl 11.34 prick! Bara att ja tog en dush & ritade lite, Så ni får ett inlägg nu! Haha, nu istter jag & kollar på mina gamla ritade bilder, fyfan vad fula! Ska strax sätta igång ngn frulle elr så, vill ha CHOKLAD! Sen måste ja kontakta viktor, Men vi hörs lite senare! ;)

Haha, Typ godnatt?

Shoofaan, Är int trött. Men ska sätta på en film NU, Så aa. Sen ska ja hämta ngt gott godig oxå, Vi ses imorn sötnosar! ;)

Laddar LADDAR!

Haha!

Messar med Mira & Ebba, Dem e ju heelt borta! Privata själ.. Haha, Fyfan vad rooligt det är, Fan va kul att få se vad dem säger imorn! ;) Ska sätta på en film om kanske 30 minuter, Anars ses vi imorn!


Haha, Jag vet! Jag ser ut som ett peddo, men man måste ju bjuda på sig..? :)


Jummy..!

Haha, sitter & äter Daim & Lite choklad.. Inte mkt, men min griniga mamma sa att det räckte -.- Skriver strax ett roligare inlägg! haha ;)

Haha, Mobbas inte!

Shofaan!

Jag kollar på South park nu, Ska börja fixa mig & tagga ut med några pers! Ses senare snyggingar ;)







Hemma just nu..!

Heej göllungar!

Kom nys hem ifrån skolan, Ska strax möta upp Viktor & några. Ska bli fett ruuligt, Venne om Mira ser mig som en tönt elr ngt, För när ja skulle krama henne typ kolla hon på mig som om jag vore konstig.
.
Men skit i det, Idag så kollade vi på film i slutet på svenskan. Tur de, arnars hade vi haft svenska i 2 timmar.. -.- Måste fixa mig & så! Men vi hörs senare, Haha!
Man ser inte ett ända skit, Men det är jag just nu!

Ses sen!

Vi ses efter, elr i skolan! PUSS ♥

Jag ser heelt galen ut för Min cam suger.. :P




I AM WAKE!

Haha, Snygg rubrik elr hur?

Nu ska jag sminka mig & så, Ska strax sätta igång plattongen! mitt hår är heelt vågigt & krulligt.. Skit i det, jag skriver mer senare!
Jag i sommras, Haha kolla Milli i bakrunden! Sötnoos

I L Y SOL WALLIN♥

♥Sol Wallin
Kolla vad gullungen har gjort t mig! Jag äskar dig Sol, Med STORA bokstäver!

''ps'' Om ni fortfarande ser blå text i rubriken, klicka på F5! :)

JAG BLIR GLAD!

Haha, Blir fett glad nu! Pussar på er!



@ HOME!

GOOSH, Jag är så jävla glad!
Jag har ntligen börjat gilla en kille, & han är värdelns sötaste! Hah, Jag venne om han gillar mig så mkt. Men hope so, Haha! Han fattar att jag gillar hnm, Statistiken har växt lite iaf. Imorn ska jag vara med Monzie, Valle & ngn till, Fett chill. Ni får ett inlägg lite senare kanske, right? :)
Kolla vilken gammal bild på mig! Jävlar asso.. ;)

KLICKA F5!

Heej göllungar!
Statistiken suger.. Men hoppas den går upp! Ska ut & träffa viktor P, Hoppas att Ebba oxå kan komma. Har nyss ordnat mig & så, Alla som inte ser min nya design, den är rosa Klicka på F5! Då uppdaterar den, Iaf.. Ska byta den strax, jag e ju inte blond längre..? & den är jätte tråkig & ful! Men bara tillfällig.. Ska tagga nu!

Skit i designen..

Sha sha!
Ska byta design, den här e riktigt gammal! Men ska lägga mig & kolla på en film!
KYSS♥

Jag & Jossan, Lääänge sen! :)


RSS 2.0