OSMINKAD CHEY.

Sverige, få ett gott skratt.

28 Februari tvåtusentolv.

Jag sitter framför datorn som jag äntligen har fått tillbaka, IGEN. Dem tar bort den nästan varenda gång man är lite uppkäftig, grymt jobbiga! Facebook:ar med Sara Jahangrir, min bebis. Hon är lite sådär Psycho, ni ska strax få en bild på våran chatt, jag är så besviken på henne. På lördag är det The Sense, då jävlar ska Jag, Sara, Ella, Amanda, Ina, Leonie och fler festa sönder! Vi får väll se vad det är för fina killar där, hih puss Jag röker inomhus.

Svar på någon random kommentar, Jag rökte med Leonie hos henne vid spisen, fläkten på. Men just på den bilden så sov hon, hih. Idag så ska jag träffa Alex, Sara med Leonie och Mira. Vi vaknade och ingen kommer ihåg någonting från igår, haha. Vi får se vad som händer senare ikväll, kommer antagligen att fixa några mer inläg idag. Jag har haft längsta bloggpausen ju! nu ska jag blogga sjukt mycket! just so you know, Måste börja fixa mig! pussGrattis på födelsedagen.. Saknar dig

Wiie

Fan vilken rolig alla-hjärtans-dag alltså, sitter framför Ipaden med min gosiga katt i knäet. Skulle ha träffat folk, men pallar inte med någonting just nu. Skulle färga håret, men min madre och jag började bråka. Så det blev inte så, skit kul. Men imorn så ska jag träffa Emma och Sara, det ska bli Chill me dill! Haha, så sjukt härliga vänner. Nu ska jag dunka musik som vanligt, vi hörs! 
Bjuder på den här assoo.. Haha

Godmorgon Läsare!

Klockan är halv sju, och jag ska till skolan som börjar kl 8.30, Nu undrar ni säkert vad jag gör uppe nu? Jag kunde inte somna om, hih. Idag så ska jag fixa mitt hår, å att det blir blondt, Det är ungefär rödaktigt just nu, med en platinablond utväxt. Skit ful, hah.. Men nu ska jag börja sminka mig och så, Lyssnar samtidigt på den här:
Wiie! 

Workout

Jag och Leonie tränar till den här låten just nu:


Brist på liv.

När jag har tråkigt, bloggar jag, det är ju super kul! 
Jag och Leonie ska ut och köpa ciggaretter nu, Det blir ju såklart jag som köper. Hah, köper i samma kiosk åt henne hela tiden, Han killen som äger kiosken är super trevlig verkligen! Han hette någonting med.. Hemi-Humi, inte för att jag kommer ihåg, men något turk namn var det! hih, puss 


Jag är inte fullständigt normal.

Nu sitter jag och Leonie hemma hos henne, vi ska strax ut och träffa Marco och Axel! Sen kanske vi träffar flera. Jag har nog gjort mitt livs största misstag idag, Inte någonting jag tänker berätta här, Är verkligen inte på humör för det. Men, Jag har fett svårt att visa vad jag känner för en person (kille), Jag hatar att visa vad jag känner. Det är problem, För att nu är det försent. Jag var dryg och så mot personen, Så nu har vi ingen kontakt längre.

Alla säger att jag ska kriga, Men vadfan.. Jag är inte en sån person? Det skulle kännas jätte fel, Men i det här tillfället så bryr jag mig nästan inte. Skulle göra allt för att ha personen brevid mig just nu, Skulle behandla honom som min prins. och aldrig sluta äska honom. Han sa förut att han gillade mig, och att han brydde sig om mig, att jag var underbar och fin. 

Personen betyder mycket för mig, men jag älskar honom inte änn. Men nära intill. Vad tycker ni att jag ska göra, behöver verkligen allt stöd som är möjligt nu. Ska jag kriga för personen, eller ska jag kasta han och hitta en bättre?..


New Design!

Jag tror att jag ska börja blogga igen, och börjar nu isåfall! Ny och tillfällig design, Inte direkt fin. Men den funkar för en stund iallafall. Idag var jag med Emma, Simona och Sigrid. Först chillade jag och Simona hos henne, senare kom Sigrid. Senare träffade jag Emma, vi åkte runt och flippade på stan! hah, imorgon *idag* är det skola. Så mååste verkligen sova nu, ska kanske färga mitt hår ljusbrunt imorgon! pussar och kramar! 

Fina flickor röker inte, då är jag jävligt ful.


RSS 2.0