DATAFUCKINGBALLEFÖRBUD

Jag slaggade hos Robin Svensson igår, darför så uppdaterade jag ingenting. Men nu är jag tillbaka! Hade Dataförbud hela dagen idag, tills ikväll, Så darför blev det inge uppdatering idag heller! Min dag idag, var med Claudia, Wille, Alex och Ebba. Vi gick runt i Skånegläntan, Åsö och medis typ. Inget liv, haha! Imorgon så ska jag träffa samma personer, Men ska träffa claudia tidagre på morgonen, runt kl 8.00, varför? vi vet inte.. haha, puss puss!

OUUFF, TIDEER!

Kommentarer
Postat av: edit

Asso hej. Jag kollade runt lite på youtubr och så ba hittade jag den här videon ----> http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=99aiiS-hWzE

Asso jag kissar på mej, du är så sjukt kul i den. Dööör...! Hon ba, tycker ni att jag passar i den här och då ba ser man dej kolla med ett liten smile ganska seriös och sen, Leonie; HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR Och du ba "Vaa" och sen hänger du på och DET ÄR SÅ JÄVLA KUL! Har kollat på den 10000 gr. Är min humor helt mongo eller är du helt fantastisk?? Såg en annan, minst lika tuff http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=cb0-1nj1W40 HAHA, kolla din miiin 0.05. Var bara tvungen att seja det. Sitter fan och skrattar för mej själv ända gången på sviiin länge. Eller jag kanske bara är trött.. Mobba inte mej isf. Asso du kanske ba "HOn e lite mongo..?" Men har seriöst inte skrattat så mkt åt en 50 sekunders video i hela mitt liv!!! Aja, Puss! (Btw, det är väl du som är den högra tjejen i filmerna?? hehe)

2011-08-31 @ 20:31:02
URL: http://bydittan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0